Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vampires (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vampires (2010)

Vampires

Vampires (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

komedija, fantazija, horor

Trajanje:

88 min

Režija:

Vincent Lannoo

Scenarij:

Vincent Lannoo
, Troy Rippee

Glavne uloge:

Paul Ahmarani
  >  Adélard
Alexandra Kamp
  >  Eva
Vincent Lannoo
  >  L'interviewer
Carlo Ferrante
  >  George
Arnaud Maillard
  >  Steve
Vera Van Dooren
  >  Bertha
Pierre Lognay
  >  Samson
Julien Doré
  >  Jean-Paul
Fleur Lise Heuet
  >  Grâce
Bénédicte Bantuelle
  >  La viande
Baptiste Sornin
  >  Bienvenu
Thomas Coumans
  >  Le petit ami de Grâce
Selma Alaoui
  >  Elisabeth
Florette Fichefet
  >  La professeure de morsure
Ian Lauzon
  >  Marc-Antoine Dahou 'le psy'

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vampires (2010)
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2022 u 12:45
Vrlo dobra crnohumorna belgijska satira, po stilu i nijansama humora bliska njihovom takođe sjajnom Man Bites Dog. Ovo ne samo što je osveženje današnjih komedija, ujedno je i jedan od boljih filmova o vampirima, i to ne naravno tek u odnosu na danapnje drugorazredne popularne serije i Twilight filmove, već uopšte. (opet, pisah ovo 2010/’11) 

Ekipa snimatelja je pozvana u tajnu vampirsku komunu kako bi okom kamere zabeležili njihovu svakodnevnicu, radosti i nedaće u svetu ljudi. Tu se zbilja može videti sve, bračni par vampira koji bi voleli da imaju decu (koja su im,usput,potrebna i da bi ostvarili pravo na veći stambeni prostor unutar komune) no ne mogu jer milica uvek nekontrolisano pojede decu a tip se uvek seksa sa njima (kada malo odrastu, nije ovde reć o pedofiliji), tu je i teen vampirica koja pokušava svakodnevno da se ubije na sve moguće i potpuno nemoguće načine, potom imamo i odnos belgijske vlade i policije koja se oslobađa viška doseljenika uz pomoć vampira, vidimo i njihovu lišenost većine ljudskih strahova i kompleksa, otvoreni sex bez tabua a vidimo i gotovo sve drugo iz života vampira. No pored toga pto su često nasmejani i vedri, takođe su i potonuli u dosadu, dekadenciju, melanholiju večnog zivota, sa pregršt problema koji nisu vidljivi na prvi pogled... 

Tokom većeg dela filma mi je bilo nemoguće skinuti osmeh sa lica, humor je zbilja odličan, glumci su sjajni, film ne dosiže ne znam kakve visove iako dotiče ozbiljne teme ponegde, no tu je da bi zabavio, to i čini
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2022 u 13:40
Nadam se samo da film deluje bolje od trejlera, jer mi isti deluje tako jadno i amaterski snimljen, kao da se radi o studentskom radu a ne o nekakvom filmskom ostvarenju. Confused
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2022 u 13:51
Mislim da je tako, jbg, meni je u tome deo čari bio. U to vreme sam bio prezasićen ispeglanim filmovima, jakom produkcijom, nije mi smetalo ni najmanje ako je kakva druga krajnost, ukoliko me zabavlja priča, likovi itsl. Smile  
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2022 u 13:57
Doduše, ovo je bilo neku godinu pre negoli smo dobili sjajni What we do in Shadows (2014), tako da Vampires i nije više kuriozitet kakav je nekada bio. 
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 21:07
Prevod je uradio Filaret ✨
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.