Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Valentine's Day (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Valentine's Day (2010)

Valentine's Day

Valentine's Day (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dan zaljubljenih

Godina:

2010

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

125 min

Režija:

Garry Marshall

Scenarij:

Katherine Fugate
, Abby Kohn
, Marc Silverstein

Glavne uloge:

Kathy Bates
  >  Susan
Patrick Dempsey
  >  Dr. Harrison Copeland
Hector Elizondo
  >  Edgar
Queen Latifah
  >  Paula Thomas
Anne Hathaway
  >  Liz
Jessica Alba
  >  Morley Clarkson
Jessica Biel
  >  Kara Monahan
Jamie Foxx
  >  Kelvin Moore
Jennifer Garner
  >  Julia Fitzpatrick
Ashton Kutcher
  >  Reed Bennett
Bradley Cooper
  >  Holden
Eric Dane
  >  Sean Jackson
Topher Grace
  >  Jason
Taylor Lautner
  >  Willy
Carter Jenkins
  >  Alex

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Valentine's Day (2010)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 22:19

Originalni naslov:
Valentine's Day

Žanr:
romansa, komedija

Trajanje:
117'

Godina izdanja:
2010.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer:
Warner Bros. Pictures

Linkovi:
službene straniceImdb

Uloge:
Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Shirley McClaine, Julia Roberts, Taylor Lautner, Taylor Swift

Režija:
Garry Marshall

Scenarij:
Katherine Fugate, Abby Kohn, Marc Silverstein

Producent/i:
Mike Karz, Wayne Rice, Josie Rosen

Prigodna romantična komedija za Valentinovo poklanja zgodne zvijezde kao što su Julia Roberts, Anne Hathaway, Taylor Lautner i Bradley Cooper.

Ah, čim se bliži Valentinovo - možete očekivati i novu holivudsku romantičnu komediju! Romantični film sezone 2010. je očito 'Dan zaljubljenih' u kojem je skupljeno nekoliko atraktivnih ženskih i muških zvijezdi: Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Taylor Lautner, Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Taylor Swift. Redatelj je Garry Marshall poznat po sličnim hitovima s Julijom Roberts kao što su 'Zgodna žena' i 'Odbjegla nevjesta', a upravo on je lansirao karijeru zgodnoj Anne Hathaway s 'Princezinim dnevnicima'.

Priča ovog filma bavi se parovima i samcima u Los Angelesu koji se moraju suočiti s pritiscima i očekivanjima nadolazećeg Dana zaljubljenih. Oni u samo jednom danu proživljavaju vrhunce i zamke kod pronalaženja, održavanja ili prekidanja veza. I dok će film sigurno biti mamac za publiku, kritičari nisu pali na šarm filma i glumica.

Todd McCarthy je izjavio da film 'izgleda kao dugometražna reklama Društva za promidžbu Valentinova', te ističe da se 'u skoro svakoj sceni spominju cvijeće, darovi, restorani i ostali načini da se potroši novac na taj specijalni dan'. Sheri Linden je primijetila da je riječ o 'još jednoj romantičnoj komediji lišenoj romantike i smijeha' te zaključuje da je ovaj film 'poput darova za Valentinovo - upadljiv, ali se lako zaboravlja'.

filmski .net

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:17
Sladunjava romantična komedija koja se nije baš pokazala. Negdje u filmu su se izgubili i režiser i scenaristkinja, ne znajući kako da riješe zbrku koju su stvorili. He's Just Not That Into You mi je mnogo bolji film, gdje su ti ljudski romantični odnosi mnogo bolje odrađeni i prikazani. Može se pogledati sa nježnijom polovinom, ali i ne morate.

P.S.
Nešto me u posljednje vrijeme ove romantične komedije koje gledam sa ženom totalno razočaraju. Niti su komedije niti su nešto romantične Big smile Valjda će mi tu sliku popraviti Leap Year. Njega namjeravam slijedećeg gledati sa ženom Big smile
What can change the nature of a man?

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:32
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Valjda će mi tu sliku popraviti Leap Year. Njega namjeravam slijedećeg gledati sa ženom Big smile

popraviti će sigurnoWink
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2010 u 00:04
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Valjda će mi tu sliku popraviti Leap Year. Njega namjeravam slijedećeg gledati sa ženom Big smile

Tesko... meni se cini kao prosecno dosadan film. Unhappy
A inace obozavam romanticne komedije Wink
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2010 u 10:37
Mene je Leap Year oduševio..glumci(glavna glumica preslatkablush),krajolik,priča...sve super....sve što se očekuje od jedne romantične komedije....a ovaj Valentine's Day je bezveze film,baš kao što je rekao nameless nije ništa pokazala,nit je komedija nit je romantično...da nema ovakvu glumačku postavu,film ne bi nitko pogledao...
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2010 u 10:46
Tu si u pravu, ja sam ga pogledao 
samo zbog ovih lepotica Tongue

Anne Hathaway
Jennifer Garner
Jessice Albe
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.