Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uštimao sam i CRANK
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uštimao sam i CRANK

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uštimao sam i CRANK
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 14:00

Eto, ja završih titl za Crank XVID-ZN na 25 FPS i stavih ga na raspolaganje svima. Film je u potpunosti preveden i tačan, tako da bez bojazni možete uživati u filmu sa ovim mojim titlom.

Ovom prilikom bih se zahvalio @TORSTEN-u koji je postavio pola titla, a ja sam preko njegovog uštimao FPS (njegov je za 23,976) i popunio ga sa onim što je falilo ili nije bilo tačno prevedeno.

Ali moram reći i ovo: ljudi moji ne mogu se nagledati ovog filma! Odavno nisam pogledao ovako dobar akcioni film. Statham i Amy Smart su briljantni, a moje mišljenje je da je Stathamu više i bolje "sjeo" ovaj film nego oba dijela Transportera. Vjerujte mi da sam ga pogledao već 5 puta.

Ako nekome trebaju linkovi za Rapidshare za skidanje ovog filma, neka mi ovdje napiše pa ću ih postaviti. Kvaliteta je perfektna.

POZDRAV

Ažurirao Minal
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 22:12
jeb ga  ja pogledao jucer film sa titlom fucking sh*t   pa sam isao vidjet na mjestima gdje je falilo  stvarno si dobro prepravio
svaka cast    a film   je jebena LUDNICAAAAAA   I love IT
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 22:27
svaka čast minal i torstenu...bravo momci

Ažurirao dejan-sl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.