Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Usb 2.0
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Usb 2.0

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Usb 2.0
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2004 u 09:29
Molio bih za pomoć. Naime, trebao bih usb 2.0 na svom računalu, a pošto sve moje ideje ne funkcioniraju, zna li netko kako da to ostvarim? Update-om, nekom instalacijom,...? Molim pomoć. Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2004 u 15:35

Driveri za usb 2.0 bih ti se trebali naci na cd-u koji ti je dosao uz maticnu plocu, naravno ukoliko ih tvoja mat. ploca podrzava

Tako je kod mene na asusovoj a7vx8

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2004 u 20:10

Kad je moja matična pravljena nije bilo cda.... Ništ ne dobih uz nju. Dobih savjet da instaliram Sp1 no neće mi jer javlja da imam ilegalne Windowse. A ja baš kupio orginal ;-)

Još koji savjet?

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2004 u 21:55
Probaj sa ovim cdkeyem instalirat Winblovze : JT4C7 - CYT8T - HXDG7 - PVTG4 - T7JYD.Nakon tog instaliraj sp1 i 2.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2004 u 08:41

Zar stvarno nema druge opcije uz ovu koja zahtjeva reinstaliranje windowsa?

Žile jesi li siguran da će raditi nakon instalacije s tom šifrom?

Ima li još ko kakav savjet?

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2004 u 21:28

Nabavih verziju windowsa koji imaju integriran sp1. E sad, ima li tko ideju kako da samo updateam sa sp1 bez nanove instalacije windowsa? Probah sa ćistim sp1 no javlja mi da imam nelegalan (ilegalan, alegalan,.. biraj) software.

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2004 u 22:04
imam ja xp sa integriranim sp2
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2004 u 22:10
Ma nije bed do toga. Mogu skinuti windowse i s sp2. Već je do toga da ne bi htio reinstalirati win zbog toga već neki kraćim pute.
Na vrh
blade_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blade_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2004 u 09:30
u zadnje vrijeme primjećujem kod novih ploča
da je usb2.0 driver uključen u winXP od servicepacka1.
nisam ga uspio samostalno instalirat.
znači ko ima stari winXP i neku novu matičnu ploču mora napravit windows update.
Na vrh
blade_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blade_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 17:05
tocno, service pack 1 ima ukljucen usb2.0 driver,
pa kod instalacije sistema sa novijim maticnim plocama samo dobijemo poruku koja ukazuje na to.
moguce je tzv. keychangerom promjeniti cd-key windowsa ukoliko imate problema sa instalacijom sp1 na starije verzije windowsa.
jednostavnije bi bilo gore opisano rjesenje univerzalnim usb.20 driverom sto osobno nisam probao.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 20:57
Molio bih za pomoć. Kupio sam usb 2.0 karticu (kontam da se to zove nekako pci...) jer na matičnoj imam usb1.1
Došao kući, spojim sve lijepo na komp i neće se računalo upaliti. Isprobao sam sve slobodne pci slotove i neće raditi računalo ako je ta kartica ubodena u matičnu. A kad je nema sve normalno radi. U čemu je problem i kako to riješiti?

Hvala
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 21:48
joj pa imam ti ja alat za aktiviranje vindovza i kad ih aktiviras instaliras sp2 i onda one drivere sa maticne i eto ti usb 2.0
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2005 u 10:12
Bio je problem u kartici koju sam kupio. Zamjenili su mi je u hgspotu i sad radi. Ne znam zašto prva nije htjela a drugo ista hoće, no sad radi.
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2005 u 19:36
e ne kužim sta toliko furas usb2,0 a 1.1 nije velka razlika,samo malo u brzini
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2005 u 20:17

Originalno postovano od strane zoltan zoltan piše:

e ne kužim sta toliko furas usb2,0 a 1.1 nije velka razlika,samo malo u brzini

Malo?????

1,1 mi prebaci film odnosno 700Mb za maksimalno 13 minuta a 2,0 za pola minute!!!!!!!!

Malo?!?!?1

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.