| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Uputstvo za pravljenje DVD-ja |
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2015 u 12:54 |
|
U podesavanja za prevod namesti Cyrillic, Windows Cyrillic i mora da radi.
Prebaceni postovi.
|
|
![]() |
|
drshadow989
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Prosinac/Dec.2013 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 15:27 |
|
Da li mi za rezanje fajla .iso velicine oko 7.5 GB treba neki poseban program i vrsta DVD rezaca, osim sto mi treba dual-layer dvd disk? .iso fajlove oko 4 GB sam uvek rezala preko Nera bez ikakvih problema, na disku od 4.7 GB. P.S. Postavljam pitanje u ovoj temi, jer nemam ovlascenje da napravim novu.
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 16:52 |
|
Ne. sve je OK sa uobičajenim programima. Ja sam radio sa Nerom, Roxiom, DVDFabo-m, Ashampoo-m... Manje-više će ti svi to spržiti (narezati) bez problema. Čarolija u cijeloj priči počinje sa očitavanjem diska na određenim uređajima - govorim iz vlastitog, manje ili više, neposrednog iskustva.
Bude problema, nije drama ali bude. U tom trenutku teško je procjeniti da li je problem u snimanju ili u samoj reprodukciji. Da li je problem u odabiru DVD-DL diska ili playeru? Trudi se snimati na što manjoj brzini, većina programa ti tu i neće dati puno opcija već samo x2,4 ili nešto približno. Koristi samo najbolje DVD-ove a to je Verbatim. Sretno! |
|
![]() |
|
drshadow989
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Prosinac/Dec.2013 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 18:30 |
|
Hvala :) Bitno mi je da znam da mogu da narezem rezacem koji vec imam, a ne da nabavljam novi. Dvd player-i su uglavnom izbirljivi, na to sam navikla, ali zato kompov opticki uredjaj ne pravi problem. Ako ga bude, 99% sam sigurna da je greska u rezanju. No, to vec mogu da ispravim ponovnim rezanjem. |
|
![]() |
|
pancepaki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2012 Lokacija: Skopje Status: Offline Points: 21 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2016 u 17:13 |
Ja s ovim konvertujem sve sa satelitske radi super. https://www.dropbox.com/s/0e823dm1sn8p01j/dvb_ts%20to%20mpg%20convertor%20v1.2.rar?dl=0 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |