Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva > DVD software: sve na jednom mestu
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uputstvo za pravljenje DVD-ja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uputstvo za pravljenje DVD-ja

Odgovori Odgovori Stranica  <1 91011
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2015 u 12:54
U podesavanja za prevod namesti Cyrillic, Windows Cyrillic i mora da radi.
Prebaceni postovi.
Na vrh
drshadow989 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drshadow989 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 15:27

Da li mi za rezanje fajla .iso velicine oko 7.5 GB treba neki poseban program i vrsta DVD rezaca, osim sto mi treba dual-layer dvd disk?

.iso fajlove oko 4 GB sam uvek rezala preko Nera bez ikakvih problema, na disku od 4.7 GB.

P.S. Postavljam pitanje u ovoj temi, jer nemam ovlascenje da napravim novu.

Star

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 16:52
Ne. sve je OK sa uobičajenim programima. Ja sam radio sa Nerom, Roxiom, DVDFabo-m, Ashampoo-m... Manje-više će ti svi to spržiti (narezati) bez problema. Čarolija u cijeloj priči počinje sa očitavanjem diska na određenim uređajima - govorim iz vlastitog, manje ili više, neposrednog iskustva.
Bude problema, nije drama ali bude. U tom trenutku teško je procjeniti da li je problem u snimanju ili u samoj reprodukciji. Da li je problem u odabiru DVD-DL diska ili playeru?
Trudi se snimati na što manjoj brzini, većina programa ti tu i neće dati puno opcija već samo x2,4 ili nešto približno. Koristi samo najbolje DVD-ove a to je Verbatim.
Sretno!
Na vrh
drshadow989 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drshadow989 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 18:30

Hvala :)

Bitno mi je da znam da mogu da narezem rezacem koji vec imam, a ne da nabavljam novi.

Dvd player-i su uglavnom izbirljivi, na to sam navikla, ali zato kompov opticki uredjaj ne pravi problem. Ako ga bude, 99% sam sigurna da je greska u rezanju. No, to vec mogu da ispravim ponovnim rezanjem.

Na vrh
pancepaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pancepaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2016 u 17:13
Originalno postovano od strane zagor-te-nej zagor-te-nej piše:

Gospodo,skinuosam sa satelita preko dreamboxa film u hd rezolucii,kada sam proverila format filma bio je ts.moje pitanje je kako da konvertujem u dvd ili neki drugi format.Znam da sam procitale negde,dali na ovom dorumu ili negde drugde,ne secam se.Mala pomoc ako je na ovom forumu gde je  ako nije kako da napravim to.Hvala.
Ja s ovim konvertujem sve sa satelitske radi super.
https://www.dropbox.com/s/0e823dm1sn8p01j/dvb_ts%20to%20mpg%20convertor%20v1.2.rar?dl=0
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 91011
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.