| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Upomoc u vezi ščćđž |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ivan omic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Upomoc u vezi ščćđžObjavljeno: 23.Veljaca/Feb.2013 u 09:25 |
|
Pozdrav
Prvo bi da pohvalim vas projekat i svaka vam čast za sve stoste ovde objasnili,ali imam mali problem. Kada stavim film da zalijepim titlove sa Any Video Converter-om uvijek mi u titlovima poslije imaju neki kvadrati na čšđ itd. Probaosam da izmjenim ono nesto east west europe ali kad god stavim neku drugu postavku moram da cekam po 5-6 sati kako bi vidjeo rezultat.Dosada nisam uspjeo uvijek dobijem opet isto i isto... pa bi zamolio nekoga da mi samo kaze postavke u ovom gore navedenom softweru. Kako da poslije zalijepljenih titlova dobijem čšćđž . Hvala vam unaprijed Upomoč nemogu vise a supruga me gnjavi hoce da gleda onaj sumrak saga ili kako vec.....
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2013 u 10:30 |
|
Druže, taj program ne služi za naljepljivanje titlova. On služi za konvertovanje iz jednog formata u drugi.
Da bi nalijepio titl na film, možeš koristiti program PocketDivXEncoder: Pogledaj tutorijal: Link Mala napomena, ja sam u tutorijalu veličinu slova postavio na automatic, a ti postavi na 3. Posebno obrati pažnju da CP podesiš na 1250. Kada budeš lijepio titl, pogasi sve druge programe. Naravno,vrijeme ljepljenja traje od dužine filma... |
|
![]() |
|
ivan omic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2013 u 14:23 |
|
Hvala prijatelju ali ova rezolucija mi nije bas sa ovim softom,meni treba nesto za HD 720p,ako bi mi znao reci kako ide sa ovim konverterom.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |