| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Tema: Upload engleskih titlovaObjavljeno: 24.Prosinac/Dec.2010 u 23:55 |
|
Umesto onog svakodnevnog mass spama (bukvalno) Eng. titlova, koji se nepotrebno gomilaju, i ''zaklanjaju pogled'' od novopodignutih, zašto se lepo ne otvori tema za one koji hoće da prevode ''Potrebni Strani titlovi'' recimo, pa na osnovu toga da se uploaduje ako ima tamo ili ako nema, pogotovu što postoje cut, uncensored, itd. verzije pa se uploaduje 5000 titlova za jedan isti film. Ovako može lepo i da se pita, i doda, i ubaci šta treba, i kaže šta ima a šta nema.
Ono je bezveze trpanje titlova, a ne vidim poseban osnov. Onaj ko ne ume da se snađe za titl, sigurno mu nije od pomoći ni engleski, jer ako hoće da gleda, već mu unapred ili manjka znanje Engleskog ili surfa po netu, ali mislim da jedno ide pod ruku sa drugim, tako da se mislim shvata šta mislim. Ažurirao Kneginja - 25.Prosinac/Dec.2010 u 01:13 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2010 u 00:44 |
|
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |