| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Unos teksta, slika, video materijala - tutorijal |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Unos teksta, slika, video materijala - tutorijalObjavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 02:35 |
|
|
Šta mislite o tome da se napravi nešto ovako (normalno, ako nas kolega Infomania/k
Rezultat: p.s. postujem ovo da ne zaboravim, jer sam nešto umoran... nije zavrsen tekst... Ažurirao snajp - 15.Ožujak/Mar.2012 u 12:21 |
||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 09:46 |
|
|
Infomania/k
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 12:14 |
|
O, da Još sam umoran, noćas sam slabo spavao (kao što se vidi iz vremena postovanja), imao sam neke obaveze u toku prepodneva, ali možda može nešto da se odradi kasnije... eventualno sutra... (što se mene tiče)
Veliki Pozdrav Snajp |
||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 14:12 |
|
|
Ja sam mislio da to vec imamo ovde. Samo ko da klikne na "mandarinasto" obojeni tekst "Kodovi foruma" odma ispod obrazac za pisanje poruku.
Ažurirao prijatel-MKD - 15.Ožujak/Mar.2012 u 14:15 |
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 15:01 |
|
|
Sinoć mi je ionako ovo izgledala kao dobra ideja, a sada, u ovom momentu, ovako umoran, mogu da kažem samo hvala Evo druže moj, za tebe tvoj "cod" Veliki pozdrav. Snajp |
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 07:39 |
|
|
A, je l' ima ovo: p.s. samo sam malo raspoložen da se igram sa crtanjem, i koliko vidim - moja "slikica" ima "slovnih" grešaka, a to će ionako onaj "infomania/k" ponovo da iscrta
Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 16.Ožujak/Mar.2012 u 07:41 |
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |