| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ulysses (1967) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ulysses (1967)Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2013 u 14:33 |
|
Ulysses (1967) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 123 min Država: Amerika i Engleska Jezik: Engleski Režija: Joseph Strick Scenario: Fred Haines po noveli James Joycea Uloge: Barbara Jefford ... Molly Bloom Milo O'Shea ... Leopold Bloom Maurice Roëves ... Stephen Dedalus T.P. McKenna ... Buck Mulligan Martin Dempsey ... Simon Dedalus Film se smatra najvernijom adaptacijom Joyce-ovog romana Uliks i nominovan je za Oskara za scenario. Dešava se u Dublinu, Irskoj, godine 1904. Radnja se koncentriše na tri glavna lika: sredovečni bračni par Jevreja - Leopolda i Molly, te na mladog pesnika Stephena Dedalusa. Sa naglaskom na njihovim mislima i fantazijama, a ne na delima. Prevod najavio soskic71
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2016 u 20:19 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |