Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ubacivanje zvuka u GIF
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ubacivanje zvuka u GIF

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ubacivanje zvuka u GIF
    Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 12:51
Kolege, treba mi vaša pomoć. Svaka ideja bi dobrodoša.

Naime, napravila sam animiranu gif čestitku za Božić za firmu u koju radim. Direktor bi želio da se u pozadini dok traje animacija čuje određena pjesma. Ima li koji program kojim bi to odradila?

Heeelp, jako mi je potrebna vaša pomoć Ouch

p.s. čestitka bi se slala mailom, pa samim tim ne smije preći 10 Mb
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 12:56
Bilo koji FLASH...
Vladika
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 13:39
Trebalo bi da može u Windows Movie Maker-u.

https://vimeo.com/54298107
My name is Legion, for we are many
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 15:14
Hvala budem isprobala.

Uf uf
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
gtitiev View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gtitiev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 19:46
Ukratko... GIF, odnosno Graphic Interchange Format, je bit-map grafički format koji, između ostalog, podržava animacije (jedina opcija zbog koje je ovaj format još u upotrebi, jer sa 256 boja debelo zaostaje iza kvaliteta jpeg i png formata, koji je unapređena varijanta gif formata (png). 

I tu je tvoj ogovor: gif kao takav NE PODRŽAVA zvuk

Da, njegove animacije se mogu 'izmiksati' sa audio zapisom, međutim izlazni (output) format ne može biti gif, već recimo swf (shockwave flash) ili mp4. I navedeni primer miksanja gif animacije sa mp3 audiom koristeći Windows Movie Maker ili šta god, spojiće ova dva zapisa (animaciju i zvuk) u jedno, međutim neće moći da ih snimi ili eksportira kao gif, već će to morati da bude neki drugi format (swf ili mp4 kako smo rekli).

Nadam se da sam ti pomogao da bar ne lutaš i gubiš vreme uzalud pokušavajući da dobiješ audio gif.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 21:31
Originalno postovano od strane gtitiev gtitiev piše:

koristeći Windows Movie Maker ili šta god, spojiće ova dva zapisa (animaciju i zvuk) u jedno, međutim neće moći da ih snimi ili eksportira kao gif, već će to morati da bude neki drugi format (swf ili mp4 kako smo rekli).

Upravo sam to i napravila. Hvala vam drage kolege na savjetima, puno ste mi pomogli Clap

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.