| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
U " Vrisak 4" se ne vracaju mrtvi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: U " Vrisak 4" se ne vracaju mrtviObjavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 10:49 |
|
Scenarista "Vriska 4" Kevin Vilijamson je odbacio glasine da će glumac Džejmi Kenedi reprizirati svoju rolu Rendija u predstojećem filmu. "Ovo nije takva vrsta filma. To nije univerzum u kojem možete ljude vraćati iz mrtvih. Bilo bi to varanje. Mislim, i ja bih voleo da ga vidim ponovo u 'Vrisku' ali bi to značilo da je drugi deo serijala bio laž", kaže scenarista. On je, s druge strane, potvrdio da će predstojeći film biti deo potencijalne trilogije. "Imam ugovor za 4, 5 i 6. Priča se vraća u Vudsboro", otkriva Vilijamson i dodaje da će četvrti deo biti samostalan film, dok će peti deo već biti nastavak novo započete priče. "Vrisak 4" treba da počne da se snima tokom leta. U bioskope stiže 15. aprila 2011. godine. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 12:56 |
|
ajde bar super da će 4 nastavak biti samostalan film,a ne da se nešto nastavlja ili takve gluposti..ovo bi čak moglo na nešto ličiti...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:05 |
|
Pa ako idu na nove likove, nevezane za ubice iz prethodnih delova, može biti ok. Ali drugi i treći deo su fuj/bljak/smrd. Prave drlje od filmova
|
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:15 |
|
Jbg, falilo im para. Prvi doziveo veliki uspeh, pa ajde da snimimo i nastavke. Nista novo za amere. Ja se isto nadam, da ce biti nesto novo i da nece biti promasaj.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |