Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - U toku napad "trojancem" na Facebook!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

U toku napad "trojancem" na Facebook!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: U toku napad "trojancem" na Facebook!
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 18:29
Više od 750 000 članova Facebook-a suočilo se sa masovnim "bot napadom" lažnim porukama u kojima se od njih traži da otvore fajl sa navodnim novim korisničkim pasvordom.

Članovi "Fejsa" dobijaju poruku koja izgleda kao zvanično saopštenje o tome da im je promenjen pasvord na Fejsbuku, sa atačmentom u kome se nalazi navodna nova lozinka. Attachment je .zip fajl koji zapravo donosi trojanca "Bredlab".

Ove poruke stižu sa naslovom "Facebook Password Reset Confirmation" i ne treba ih otvarati!

Više kompanija koje se bave zaštitom na Internetu kao što su Symantec, Trend Micro i druge, potvrdile su da je u pitanju trojanac koji dolazi iz Rusije.

Procenjuje se da je najmanje 8% od onih koji su primili ovu poruku otvorilo zaraženi atačment.

(MONDO)

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 19:41
nadam se da se ovde neće desiti ništa sličnoExclamation
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 03:57
ajde mogu jos shvatiti da nekoj osobi koju poznas i koja ti napravila neko sranje i iz osvete tako nesto napravis al eto tako bezveze nepoznatim ljudima slati viruse, to nikako ne mogu shvatiti, meni je to prebrutalno i jedino mi ima smisla da to rade antivirusne kompanije. a mozda smo mi ipak stvarno bolesna vrsta LOL
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 04:04
Ma naucite se da en otvarate mejlove za koje ne znate da treba da vam stignu i nema problema Wink
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 15:44
sreća pa nemam facebook.

inače nikad ne otvaram poštu na engleskom jeziku
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 17:46
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

sreća pa nemam facebook.inače nikad ne otvaram poštu na engleskom jeziku<div_prefs id="div_prefs"></div_prefs>

Znas kako kazu "Ko nema profil na fejsu,taj i ne postoji "
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 18:03
LEMONZOO, nas dvojica praktično ne postojimo  ...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 18:05
Originalno postovano od strane darije darije piše:

+1 Unknown manLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 19:04
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

+ 1 = 4
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2009 u 19:13
Onda ni ja praktično ne postojim...na fejsu...Jbg sad što nisu mogli da me pitaju da l' 'oću da "otvaram nalog" na ovom realnom fejsu.
...rot and assimilate...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2009 u 15:47
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

+ 1 = 4

malo nas je , al nas ima. he heLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2009 u 16:13
Tu sam, a na Fejsu nisam, znači postojim. LOL
Onaj tko me treba, naći će me.
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2009 u 16:31

Evo me i ja sedmi, čak šta više ne bih se ni prijavio na taj FB, po cijenu tog istog postojanja...

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.