| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Twee Zomers (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Twee Zomers (2022)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 19:14 |
|
Vau.
Ovo se gleda kao belgijska poslastica preko planiranog filmskog rasporeda.Hvala za titlove!
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 22:32 |
|
Ja se napalio, egzotika plus triler, možda je dobar film. Kad ono serija. Ma bjež'.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2022 u 00:05 |
|
Sta ti smeta serija
![]() |
|
![]() |
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2022 u 22:27 |
|
Ajde javi utiske, bas me zanima jer kritike bas nisu dobre
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2022 u 23:14 |
|
Javicu. Strpljen spasen. Sad privodim kraju Dansku seriju Den som draeber izvrsnu drugu sezonu.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 13:30 |
|
Hajde, prvo opis. Ovde je bas trebao da se povuce sa IMDb. Naziv serije `Dva leta` je zbog toga sto serija uporedo prati desavanja vezana za drustvo (drugovi i drugarice, i dva brata) u sadasnjosti na privatnom ostrvu i uporedo na jednom imanju pre 30 godina. Drustvo se malo razlikuje, fali jedan drug ( koji je preminuo pre 30 godina, videce se i kako i zasto) a pojavljuje se partnerka jednog od brace. Peter i njegova zena ce biti domacini na ostrvu. Peter neposredno pre odlaska na ostrvo dobija na telefonu snimak gde on sa jos nekim muskim osobama seksualno zlostavljaju i siluju svoju drugaricu tog leta pre 30 godina ( dakle snimali su ali su mislili da su unistili snimak) i biva ucenjen, i to je osnova, a dalje se razvija prica, kroz naizmenicne scene u sadasnjosti i u proslosti. Vidim
da je serija otvorena za nastavak, da li ce ga biti je pitanje, po mom
misljenju falila je jos mozda jedna epizode pa da zavrse ( ili pak da su neke
scene skracene, neke izbacene ,stavrno su nepotrebne i dosadne, a neke produzene), neke stvari da
razjasne i upotpune do kraja, i da se stavi tacka . Dok sam gledao pomislio sam da bi ovo cak mogao da bude i film od nekih dva sata, ali mozda bi bio malo zamrsen i tezak za pracenje, ali bi mi to vise odgovaralo. Osnova price je klasicna, kao u nekim filmovima okupljaju se jednom prilikom ili prijatelji ili porodica i iznose se tajne pa se desavaju nakon toga peripetije, i iznedri se sve i svasta, eto ovde imamo izolovano ( i to ima svoje zasto) egzoticno ostrvo, i meni je ovo cista drama, ok realizovana kroz duge retrospekcije i preko whodunit vezano za snimak ( zanimljivo je npr. ko je to uradio). Vise su me neke druge stvari interesovale i iznenadile u tom psiholoskom delu, zafalilo mi je vise scena vezano za jednu osobu ili bolje reci par, i jednu musku, tj. vise kako mogu posle svega da … i zanimljivo je kako su autori prikazali to minimi…. i odustvo … i potiskivanje, poricanje za neke osobe, kako se prebacuje... pak neke druge su svesne toga… i pokazuju …to je i po mom misljenju i sustina serije, a vidi se da su autori inspirisani i pokretom Me Too, a ima i zasto. Sve u svemu meni je
korektna serija, i to je to, nista vise od toga. Mozda sva ta povezanost likova i realizacija, podseca na neke serije, pa se nekome nece svideti, ali meni se ti psiholoski elementi i nacin ponasanja likova svideo, i mislim da su autori ono sto su hteli da istaknu izveli konzistentno do kraja.
Ažurirao AlexDeLarge - 20.Lipanj/Jun.2022 u 14:00 |
|
![]() |
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 14:40 |
|
Ako ne završava neću niti počinjat
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 14:57 |
Ovako nisu objavili da li se nastavlja, a ni da je zavrsena, tako definisem otvorena za nastavak. Ali po mom misljenju jeste celina samo kao sto sam naveo eto mogla je da bude malo prekrojena i zavrsena. Mogu da nastave, ali i da nastave mozda bih bacio pogled na prvu epizodu. Dakle nisu objavili kraj serije, na to sam mislio, potencijalno su ostavili mogucnost da se nastavi, a da ne otkrivam kako moze da se nastavi.
Ažurirao AlexDeLarge - 20.Lipanj/Jun.2022 u 15:52 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 16:57 |
|
Alex stize me po broju bodoba ovde 1083. Svaka cast! Gledacu ovo preko leta sigurno....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 14:02 |
|
Dobra serija
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |