| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tuya de hun shi Aka Tuya's Marriage (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tuya de hun shi Aka Tuya's Marriage (2006)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2013 u 06:27 |
|
Tuya de hun shi (2006) * Tuya's Marriage * ![]() IMDb Režija: Quan'an Wang Scenarij: Wei Lu, Quan'an Wang Žanr: Drama Jezik: Mandarinski Država: Kina Trajanje: 86 min Nan Yu ... Tuya Ba'toer ... Ba'toer - the husband Sen'ge ... Sen'ge - the neighbor Bao'lier ... Bao'lier - the old friend Bao'erku ... Bao'erku - the suitor Zhaya ... Zhaya - the son Ting Ting Ren ... Bao'rao - the daughter Tuya je požrtvovana Mongolka koja nakon što joj muž ostane paraliziran preuzme brigu o obitelji. Nakon nekog vremena i sama počne oboljevati od teškog posla. Kako bi pokušala omogučiti bolji život sebi i obitelji sporazumno se rastane od muža i krene u potragu za novim mužem.Uvijet koji postavlja novom mužu je da mora izdržavati njezinog bivšeg muža i djecu. To nije lagan zadatak, ali odlučna Tuya nije žena koja se lako predaje. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |