| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Turski Sherlock Holmes (17.10.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Turski Sherlock Holmes (17.10.2017.)Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 14:05 |
|
Da pocnem sa jednom ''malom'' greskom, a to je, IgaBiva zaboravio si da napises da je u glavnoj ulozi Kenan Imirzalioglu. On je ipak poznat i kod nas, kod lepseg pola poznat kao ''Ezel'' iz istoimene serije. Ali pomenuti glumac ne igra samo u serijama vec i u filmovima, mogu slobodno napisati da svaki njegov film koji sam gledao, bilo drama ili triler, da su bas dobri. Priznajem da turske serije ne gledam, mislim na ove sto se vrte po nasim tv kanalima, to mi vise za publiku lepseg pola. Ne bih sad da nabrajam te super filmove(imate IMDb, takodje i YouTube, da pogledate trejlere i naravno titlovi.com, za prevode). I znam da je takodje uz pomenutog ''Ezela'', kod lepseg pola miljenik i turski glumac Burak Özçivit( znaju ga kao Bali Beg). PS. Preporucio bih da skrenete paznju na turske filmove jer su i te kako kvalitetni, a za serije, e to morate pitati znate vec koga.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |