| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Töte mich Aka Kill Me (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Töte mich Aka Kill Me (2012)Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2016 u 00:13 |
|
Töte mich Aka Kill Me (2012) ![]() Režija: Emily Atef Scenarij: Emily Atef, Esther Bernstorff Žanr: Drama Jezik: Njemački, Francuski, Engleski Država: Njemačka, Francuska, Švicarska Trajanje: 91 min Maria-Victoria Dragus ... Adele Anne Bennent ... Adeles Mutter Robert Hunger-Bühler ... Adeles Vater Roeland Wiesnekker ... Timo Matthias Breitenbach ... Bauer im Lieferwagen Geno Lechner ... Frau im Waldhaus Mateo Wansing Lorrio ... Junge im Waldhaus Norbert Rossa ... Wanderer Petnaestogodišnja Adel želi umrijeti. Osjeća se otuđenom i usamljenom od smrti svoga brata. Sve što je ostalo u njenom dosadnom i teškom životu je duboka tuga. Četrdesetrogodišnji Timo koji je prije osam godina osuđen za ubojstvo, u bijegu iz zatvora sakrije se na farmi Adelinih roditelja. Kada ga Adele pronađe, predloži mu neobičan i morbidan dogovor, ona će mu pomoći pobjeći i kad budu na sigurnom, on je zauzvrat mora ubiti. Prevod je uradio: crni60 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |