| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trka za Oskara 2017. (31.01.2017.) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trka za Oskara 2017. (31.01.2017.)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2017 u 21:18 |
|
Koji je po vama film u kategorij najbolji film zaslućio oskara i zašto ?
|
|
![]() |
|
djcvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Online Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2017 u 11:24 |
|
Po meni,Oscar za najbolji film definitvno je zaslužio Hacksaw Ridge,iz više razloga; - Odlićna gluma,tematika,fotografija,vrhunska režija (dobri stari Mel se vratio iz zaborava ;-) ) ,ma sve se uklopilo u jednu lijepu anti-ratnu priču koja će Vam dugo ostati u sjećanju.Po meni jedan od najboljih ratnih filmova svih vremena.No svi znamo koji film će opet pokupiti najviše zlatnih kipića;La la Land,naravno,koji je planski snimljen samo za dodjelu Oscara,a nisam primjetio neki razlog zašto ga svi tako hvale ;-) Valjda to tako uvijek bude kad te mjesecima prije uvjeravaju da je to najveći kandidat za Oscare,a po meni definitvno nije,bez obzira kolko su mi dragi dvoje glavnih glumaca.Pozdrav :-)
|
|
![]() |
|
stana75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2013 Lokacija: Mokro Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2017 u 21:50 |
|
U potpunosti se slazem sa tobom djcvrle da je Mel Gibson zasluzio da dobije ALI dosta toga mu ne ide na ruku, prvo on je okarakterisani a boga mi i dokazani rasista, drugo desavanja od proslog oskara gdje cini mi se niti jedan crnac nije bio ni nominovan ne ide mu na ruku a pod trece preko 80% glumaca i Kalifornije je protiv Trampa a ameri mjesaju politiku u sve pa mislim da na zalost nema ni teoretske sanse da osvoji Oskara. Ovo je jedna od onih turbulentnih godina kao sto su bile 1973 kad je Bob Fosse sa Kabareom uzeo nagradu ispred Kopole za Kuma ili 1977 kad je Roki uzeo Oskara ispred filmova kao sto su Taksista, Mreza i Svi predsjednikovi ljudi, jos jednom se dogodilo slicno kada je po svima kriticarima i reziserima 2006 bio favorit Brokeback Mountain a Oskara pokupio Crash Pola Hagisa koji je bar sto se mene tice i sto puta bolji. Najveci poraz za mene a tako ce i biti je da nagradu ove godine dobije La La Land.
|
|
![]() |
|
skylar-newman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2017 u 16:05 |
|
Lion je po meni bolji od konkurencije
|
|
![]() |
|
melitas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: montenegro Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2017 u 19:20 |
|
Goslingu nije mjesto u onom filmu!Lion ima sve potrebne kvalitete!
|
|
![]() |
|
Dinky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 31.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2017 u 22:17 |
|
Moje misljenje da svih sedam filmova koji su u nominaciji za ovogodisnji OSCAR,ima svoje vrednosti.
Od Arrival,preko Hacksaw Ridga,pa do Moonlighta ima svojih kvaliteta. Stvar je licnih afiniteta i sklonosti prema odredjenom zanru,jer svih 9 filmova su razlicitog zanra. Moja dilema je izmedju Hacksaw Ridga i Fencesa. Prvi zato sto je iz kamere M.Gibsona koji se vec uveliko dokazao kao vrhunski reziser,drugo zato sto je uradjen po istinitom dogadjaju,trece zato sto je Andrew Garfield dao vrhunsku ulogu u filmu,i da ne nabrajam dalje. Sta ce ekipa straraca odluciti na glasanju nije uopse vazno. Vazno je samo vase misljenje i nista drugo. Toliko od mene. Pozdrav svim ljubiteljima filma i filmske umetnosti
|
|
![]() |
|
melitas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: montenegro Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2017 u 00:02 |
|
U pravu ste.Veliki pozdrav!Zahvaljujem se prevodiocima koji su nam omogucili da pogledamo filmove koji su nominovani!
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2017 u 08:24 |
|
iskreno, nisam stigao sve pogledati, ali po onome što sam pogledao za najboljeg glavnog glumca ima Denzel Washington ima najviše šanse za trećeg oskara, kao i Viola Davis kao podrška za tzv. sporednu žensku ulogu. Iako, još nisam pogledao Manchester by the Sea, čisto sumnjam da Casey Affleck može nadmašiti mr. Washingtona..
|
|
![]() |
|
panxter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2017 u 22:00 |
|
Dobitnici:
Film - La La Land
Glumac - Denzel Washington
Glumica - Meryl Streep
Sporedni glumac - Dev Patel
Sporedna glumica - Viola Davis
Redatelj - Mel Gibson
Moj izbor (navijam)
Film - Hacksaw Ridge
Glumac - Denzel Washington
Glumica - Natalie Portman
Sporedni glumac - Jeff Bridges
Sporedna glumica - Viola Davis
Redatelj - Mel Gibson
|
|
![]() |
|
sanja-medic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2017 u 23:04 |
|
Po meni je Hacksaw Ridge teška propaganda. To nema veze sa nikakvim antiratnim filmom.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2017 u 01:56 |
Ma i život je propaganda... |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
ArturoBandini
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2017 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2017 u 01:06 |
|
Film La La Land, glumac Denzel ili Andrew Garfield (voleo bih jedan od njih dvojcie da dobije), isto tako i za glumicu ili Emma Stone ili Isabelle Hupert za Elle. Sporedna ženska uloga Viola Davis, sporedna muška Dev Patel. Što se tiče režije, može da ode La La Landu ili Hacksaw Ridge-u.
|
|
![]() |
|
vera-dukic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Novi Sad, Serbia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 21:58 |
|
Meni su sjajni Gossling i Emma Stone, (La La Land )inace za film-mislila da je La La...tra la la kao u naslovu, a ono film me prati danima
,ostavio je dakle veliki utisak,film je zasluzio datu mu paznju i popularnost,o njemu se pise sa razlogom tacka..Inace mi je Casey A.bio dobar glumac u Manchesteru..ali eto da skratim,tipujem na La La Land za pesmu,glumca,glumicu...toliko i poz svima.
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 22:32 |
|
Po meni definitivno Lion iskreno duže vremena nisam pogledao tako odličan film...i još po istinom događaju ma di ćeš bolje..predivan film
La la Land ne namjeravam gledat jer jednostavno ne volim takve filmove ma može on biti savršen...Ako već ne Lion onda Hacksaw Ridge ili Manchester by the Sea al ni blizu nisu Lionu.... Ažurirao marko99119 - 24.Veljaca/Feb.2017 u 22:39 |
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 22:36 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 23:01 |
|
Baš sam se dobro nasmijao :-)
|
|
![]() |
|
Bob!
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2017 u 16:47 |
|
Trebalo je da bude nominovan i pobedi Hilari. Čudi me da Holivud nije u gluposti išao do kraja...
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2017 u 04:24 |
|
Dobitnici Oscara 2017 Najbolji sporedni glumac Mahershala Ali Najbolja kostimografija Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) Najbolji dugometražni dokumentarni film O.J.: Made in America (2016) Najbolje uređivanje zvuka Arrival (2016) Najbolja montaža zvuka Hacksaw Ridge (2016) Najbolja sporedna glumica Viola Davis, Fences (2016) Najbolji strani film Forushande Aka The Salesman (2016) Najbolji dugometražni animirani film Zootopia (2016) Najbolji produkcijski dizajn La La Land (2016)
Najbolji vizualni efekti The Jungle Book (2016) Najbolja montaža Hacksaw Ridge (2016) Najbolji kratkometražni dokumentarni film The White Helmets (2016) Najbolji kratkometražni igrani film Mindenki Aka Sing (2016) Najbolja filmska fotografija Linus Sandgren, La La Land (2016) Najbolja izvorna glazba Justin Hzurwit, La La Land (2016) Najbolji izvorni scenarij Kenneth Lonergan, Manchester by the Sea (2016) Najbolji scenarij prema predlošku Barry Jenkins, Moonlight (2016) Najbolja režija Damien Chazelle, La La Land (2016) Najbolja muška glavna uloga Casey Affleck, Manchester by the Sea (2016) Najbolja ženska glavna uloga Emma Stone, La La Land (2016) Najbolji film Adele Romanski, Dede Gardner i Jeremy Kleiner Moonlight (2016) Ažurirao cersei - 27.Veljaca/Feb.2017 u 09:24 |
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2017 u 06:21 |
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2017 u 08:25 |
po običaju. prdonje izabrale sranje od filma, a denzelu, za najbolju ulogu karijere, prc. ne mogu da vjerujem da nakav smotan glupan i silovatelj dobije oskara. vjerovatno burazova štela. |
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |