Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tri DivX staviti na dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tri DivX staviti na dvd

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
vintermut View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 02:20
Ovako druze... posto se ja bavim sa tim intenzivno, to moze da se uradi ali moras da napravis DVD od Divx-a a ja i preporucujem da to uradis sa encoderom koji se zove TMPGEnc i da onda uradis authorins sa, recimo, DVDMaestrom jer u njemu mozes i da chaptere napravis a i sva tri divixa mozes da definises kao chaptere. naravno mozes da to uradis sve sa menijem ako ti je stalo a i ne mora ali u svakom slucaju ljepsi je sa menijem :) eto toliko pa ako ti bude jos nesto trebalo ti se javi :) pozz
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 15:14

a tmpgenc, kao sto znamo, radi.... VCD! (i SVCD takodje)

Sto volim kad sam u pravu....

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 22:17

baš i nisi u pravu!

tmpgenc radi m2v fileove koji se sa nakim aut. softverom konvertira u vob,ifo i bup fileove

NISI U PRAVU

Na vrh
virus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj virus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 22:44
Pa on moze jednostavno da Divx File-ove sprzi na DVD-R i da ih (pod uslovom da ima player koji podrzava taj format)jednostavno pogleda bez ikakvih problema.Sto se tice cijene tih playera ne slazem se sa nekima koji kazu da su dosta skuplji od obicnih DVD-Playera,naprotiv..za nekih 100 sfr se moze kuit i cita jednostavno sve formate
Na vrh
sfilipin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sfilipin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 23:14

Ovako, prijatelji moji,

sve je moguce. To se vrlo jednostavno radi sa Ulead DVD Workshopom 2.0. Improtirate koliko hocete filmova (najbolje do 3) stavite titlove koje mozete i maknuti kad gledate a mozete staviti i titlove sa drugim jezicima pa odabirete kada ga gledate. Napravite interaktivni meni sa glazbenom pologom i animacijama. Stavite chaptere na svaki film. Odaberete kvalitetu i samo stavite neka obradi i zaprzi na DVD.

I to sigurno radi, jer to vrlo cesto radim.

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 23:41

prije sam reka da su skupi(DivX playeri) ispričavam se na pogrešci

ima vrlo dobrihz za 1200kn.

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 00:54
a sto ce ti taj meni snimi ta 3 divxa na cdove i gledaj sto se dzaba mucit sa takvim stvarima
Fission Maild
Na vrh
vintermut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 01:40
Tacno je da TMPGEnc radi vcd aliradi i m2v koji se inace moze importovati u DVDMaestro koji je inace odlican software i tu nema vise sta da se prica sto se tice avi 2 dvd... Ako smijem da kazem da znam jer to radim... Znaci da je sve sto sam rekao primjenjeno u praksi ;)
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 13:30

joj al' smo osetljivi

dobro de nisam u pravu

ali je tacno i ono sto sam rekao. Samo sam izostavio ono sto nisam znao

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 15:28
he-he
Na vrh
vintermut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 01:29
hehehhe ;) sto volim kada sam u pravu
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 07:28

pa u vecini slucajeva sam i ja u pravu

ne moze bas ni svaki put

Na vrh
vintermut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 00:54
hehehehe ako ti tako kazes... ja znam da znam :)
Na vrh
cargo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cargo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 13:36

Originalno postovano od strane leobar021 leobar021 piše:

Kako napraviti dvd da bude kao menu sa tri divx

e OVAKO JA SAM NASAO JEDAN PROGRAM iNTERvIDEO PRODUCER  dobra stvar ako imas malo bolju pilu .. kao prvo filmovi ti moraju imati u sebi titlove ja mislim .. Sam ih slažes kako hoces ludnica i on ce ih sam pretvoriti u DVD i moci ces ih gledati ...bok probaj pa mi javis

Leee
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.