Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trejleri koji su protresli svet prethodne nedelje (20.04.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trejleri koji su protresli svet prethodne nedelje (20.04.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nemanja-pudzianowski View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemanja-pudzianowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trejleri koji su protresli svet prethodne nedelje (20.04.2019.)
    Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2019 u 22:59
the boys deluje obecavajuce...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2019 u 23:47
'Skin'' i ''When They Se Us'' deluje obecavajuce sto se pravog kvaliteta tice, moguceg kvaliteta, takodje i sezona 2 za ''Big Little Lies'', dok su ''Hobbs and Shaw'', ''X-Men:Dark Phoenix'' i ''Child's Play'' za relax. 99% prva pomenuta 2 filma sto se tice zarade, nece profitirati, dok ova preostala tri i te kako hoce.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2019 u 00:24
Dark Phoenix izgleda zanimljivo.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2019 u 00:37

The Professor and the Madman

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2019 u 05:46

Trejleru se zubi ne gledajuSmile

Trejlere kačim, širim i rasturam ali ih ne konzumiram. Dobri su kao filmska najava, skretanje pažnje i podsetnik. U ovom slučaju za Profu i ćaknutog, film koji sam upravo skinuo.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2019 u 09:31
 Film El Chicano možda bude zanimljiv. 
Film Godzilla: King of the Monsters izgleda moćno na trejleru, ali mislim da će biti samo još jedna velika glupost kao Pacific Rim 2.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2019 u 16:50
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Film El Chicano možda bude zanimljiv. 
Film Godzilla: King of the Monsters izgleda moćno na trejleru, ali mislim da će biti samo još jedna velika glupost kao Pacific Rim 2.

U pravu si za ovaj Pacific Rim. Meni je izgledao jako mocno na trejleru a kada sam ga poceo gledati,morao sam prekinuti koliko je bio los i dosadan.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.