Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRAŽIM!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRAŽIM!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRAŽIM!!!
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 19:21
tražim za trejd:

1. NORMALNOFOBIJA (sve što ima)
2. PABLO FRANCISCO (stand up i sve ostalo od njega)
3. RED DWARF (cijelu seriju)
4. BLACK ADDER (cijelu seriju)
5. ER (Hitna služba - cijelu seriju)

p.s. popis imate u uploadu, te nek se tip koji je nabavio sve od ER, jednom više ponovno javi na pm!
p.s.2 svoje popise šaljite na: zlatkohead@net.hr NAPIŠITE TKO STE, nadimak i to, tak da znam...

pozzz

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 19:48
imam ti ja red dwarf kompletna serija 8 sezona na 3 DVD-a,DVD-rip i black adder kompletna serija na 1 DVD-u,DVD-rip,pa ako si za razmjenu javi na pm
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 19:51
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

1. NORMALNOFOBIJA (sve što ima)

vidim da puno ljudi to trazi i fakat ne kuzim zasto, mislim, gledati dva napusena lika je totalno jadno, a ako si i sam napusen gledas kroz ekran, ono, ne kontas kurca
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 23:41
okej... od njih sam vidio samo jedan skeč i to ono kad ima okrenutu facu i vrišti... hehe, to mi nije loše, jest da je i Pervan to prije radio...

inače to mi je buraz rekao da mu nabavim, stoga...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.