Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivy_ak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim...
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:04
samo film Smokin` Aces ili As  u Rukavu ali na dvd-u tj. da nije na divx-u. I isto tako trazim Zakon Brace 3.sezonu iskljucivo na dvd-u.
btw ja ne razmjenjujem filmove i tako to, nego bi samo te dvije stvari kupila.
Hvala i molim da se jave oni koji mozda imaju ta dva dvd-a

Ažurirao ivy_ak - 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:05
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:08
nema trece sezone jos ni na tv,a ne na dvd-u
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:08
Ma nema jos 3 sezone zakon braće..pocinje se emitirati tek na jesen!!a ti jos k tome na dvd-u trazis..a nitko ni u divx jos nema kad se nije pocela emitirat Confused
Na vrh
ivy_ak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:13

ah sorry...znam da sam citala negdje i mislila sam da je vec izasao u USA ali ipak tek u 8 mj. sorry.

a sto je s Smokin Aces??
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2007 u 11:43
Originalno postovano od strane chuchak chuchak piše:

a gdje da nadjem titlove za 1 sezonu zakona brace

Iduci put gledaj gde postavljas post ,,, ovo definitivno nije mesto a njega ,,,
A prevode mozes naci na sledeceoj adresi

http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=42&s=sve

Pozdrav!
Na vrh
vockozlocko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vockozlocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2007 u 16:18
Imam ja film Smokin Aces full Dvd ali koliko vidim ti si iz Hrvatske  a ja iz Srbije,tako da neznam da li ti mogu poslati dacu ti dzabe a ti plati putne troskove,ako si zainteresovana javi se na vockozlocko@gmail.com
vockozlocko
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,330 sekundi.