Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim syncera | sinkronizatora titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim syncera | sinkronizatora titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim syncera | sinkronizatora titlova
    Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 15:48
Ovako: Tražim nekoga tko će prevedene titlove vremenski namjestiti i posložiti linije kako spada.
Pošto sam do sada prevodio uglavnom po engleskom predlošku, nije mi trebao netko takav, no
sad mi treba, jer  film nije engleski natipkan tako da sam prevodio po sluhu; izgubio sam već valjda doslovno pola dana na nekih 150 linija, i ovo sam krenuo raditi prvi put i fakat nemam više živaca baviti se s tim. Angry Confused

Dakle, oko polovica toga je, eto, već sinkana, ostalo je još oko 40 minuta i nema puno, možda 150 linija ili malo više, no pošto ne da nisam uhodan nego jedva jedvice slažem kraj s krajem, 
jednostavno mi treba netko iskusan tko će to posložit. 

naravno, do preveo:  pisat će i : sinkao, ili što već treba pisat', podijelit ćemo zasluge. Smile
A ako želite, nadam se i budućoj suradnji.

Hvala 
ameo02

Ažurirao ameo02 - 10.Srpanj/Jul.2014 u 15:56
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 15:56
O kojem se filmu, seriji ili dokumentarcu radi?
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 16:15
Radi se o filmu  The cold lands

Spomenuti film je sinkroniziran, tjedan dana kasnije, jer se nitko nije javio.
A ja sam izgubio živce i hrpu vremena, te nešto kose, slažući to kako sam 
najbolje znao i umio. 

Ako itko poželi pomoći sa sinkroniziranjem nekog drugog filma koji odlučim prevesti,
može mi se javiti. Iako čisto sumnjam da hoće.... Više ne vjerujem u vas, sa titlovi.com

Ažurirao ameo02 - 10.Srpanj/Jul.2014 u 16:00
Na vrh
NarisDRIFT View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NarisDRIFT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2014 u 11:37
Javi se meni ako ti trebao neko sljedeći put (:

Ažurirao NarisDRIFT - 14.Srpanj/Jul.2014 u 12:03
ᴛʀᴜᴇ ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴ
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.