| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tražim syncera | sinkronizatora titlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tražim syncera | sinkronizatora titlovaObjavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 15:48 |
|
Ovako: Tražim nekoga tko će prevedene titlove vremenski namjestiti i posložiti linije kako spada. Pošto sam do sada prevodio uglavnom po engleskom predlošku, nije mi trebao netko takav, no sad mi treba, jer film nije engleski natipkan tako da sam prevodio po sluhu; izgubio sam već valjda doslovno pola dana na nekih 150 linija, i ovo sam krenuo raditi prvi put i fakat nemam više živaca baviti se s tim. ![]() Dakle, oko polovica toga je, eto, već sinkana, ostalo je još oko 40 minuta i nema puno, možda 150 linija ili malo više, no pošto ne da nisam uhodan nego jedva jedvice slažem kraj s krajem, jednostavno mi treba netko iskusan tko će to posložit. naravno, do preveo: pisat će i : sinkao, ili što već treba pisat', podijelit ćemo zasluge. ![]() A ako želite, nadam se i budućoj suradnji. Hvala ameo02
Ažurirao ameo02 - 10.Srpanj/Jul.2014 u 15:56 |
|
![]() |
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 15:56 |
|
O kojem se filmu, seriji ili dokumentarcu radi?
|
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 16:15 |
|
Radi se o filmu
Spomenuti film je sinkroniziran, tjedan dana kasnije, jer se nitko nije javio. A ja sam izgubio živce i hrpu vremena, te nešto kose, slažući to kako sam najbolje znao i umio. Ako itko poželi pomoći sa sinkroniziranjem nekog drugog filma koji odlučim prevesti, može mi se javiti. Iako čisto sumnjam da hoće.... Više ne vjerujem u vas, sa titlovi.com
Ažurirao ameo02 - 10.Srpanj/Jul.2014 u 16:00 |
|
![]() |
|
![]() |
|
NarisDRIFT
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: United States Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2014 u 11:37 |
|
Javi se meni ako ti trebao neko sljedeći put (:
Ažurirao NarisDRIFT - 14.Srpanj/Jul.2014 u 12:03 |
|
|
ᴛʀᴜᴇ ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴ
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |