Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tražim ove dvd-e
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tražim ove dvd-e

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:49
Pa vidiš recimo šta kaže kolega Zlatko za mrav-a. Pitanje je zašto bi neko nekog zajebao, a drugog ne, zar ne?
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:52

Za mrava se zna, sam je rekao. < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:54
Šta beše? Podseti me?

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:59

Prelistaj stare topice. tko sam ja da bi Mrava citirao < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:00
Nešto me mrzi pravo da ti kažem... Ali dobro, vidim da si bolje upućen od mene... 

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:03
Daj reci, ne zajebavaj, il barem reci kako se zove taj topic....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:06

Ja sam tu od 2004. Šta reći, ustaša. A ovaj deki kad dođe neka briše ovaj topic. < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:11
A zašto bi ga brisao? Ovo je najbolji mogući primer konstruktivne priče na forumu. Idem videti taj post o mravu.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:12

pogledaj. A možeš pitati i dzigija, o njemu se radilo. < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:16

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:30
Hm, revolt u datom trenutku ili ne?

Originalno postovano od strane mrav mrav piše:

šta je bre srbiči malo ste se nabrijali a vidim da neznate ni da čitate očete na srpskom da vam kažem NISAM DZIGIČU POSLAO IGRE I NEČU JEL NISAM NIŠTA OD NJEGA DOBIO JEL SADA JASNO sada vidim da je ovo stranica samo za srbe koji bi samo klali i ubijali jao bre šta ste zaostali

A šta je ovo? Potvrda da su g-dinu Mravu poslati diskovi? A gde je njegova???

Izvini Zlatko, ali na ovo sam potpuno zaboravio...

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 21:51
mislim da je ovo sa mravom riješeno...a ako netko želi da mijenja s njime nek izvoli(dobra volja)......
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
mrav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 19:54

nije me bilo par dana pa vidim da ste se lijepo raspričali o meni pa da malo opet potegnemo staru temu ,pošto ste me dobro izvrijeđali samo sam vam vratio milo za drago a vidim da se ovdje radi više nacionalizmu nego o filmovima zato se mijenjam samo sa domačim dečkima

pozdrav od mrava !

pozdrav od mrava !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.