Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim filmove - neki su repriza, neke priv put ti
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim filmove - neki su repriza, neke priv put ti

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim filmove - neki su repriza, neke priv put ti
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 19:09

Evo tražim slijedeće filmove, kao što rekoh, neki su repriza, neke prvi put tražim, da ne duljim tražim:

AIRPORT 
AIRPORT 1975
AIRPORT '77
AIRPORT CONCORDE
DARK HALF
DEAD SILENCE
FIDO
GRINDHOUSE (ako je gledljiv kino-rip)
IZBAVITELJ - domaći od Krste Papića
KRVOPIJCI - krvopijci
MAN BITES DOG
METEOR
THE BRAVE
LE TEMPS DE LOUP (2003) - ovo je jako bitno
SVET KOJI NESTAJE (dokumantarni domaći o prasetu Giletu)
INFEKCIJA - isto tako domaći, nastavak Izbavitelja od Krste Papića - postoji li uopće ovaj film u kojem obliku?
TABOO - sa Kay Parker, po mogućnosti sve, ali me najviše zanimaju pvih 6 dijelova od K.Stevensa

Eto toliko

Pozdrav
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
crnnica View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 20:01
Schindleru, hoce li biti puno ako te zamolim da mi javis ako budes dosao do Izbavitelja, jer ga i ja dosta dugo trazim. (Postoji Infekcija Krsta Papica iz 2003. ali imdb kaze da je na holandskom, tj. nizozemskom jeziku snimljen.) Posto vidim da te Papic interesuje, da pitam, da nemas slucajno film Covjek koga trteba ubiti, posto i taj film trazim i nikako na mogu da ga nadjem?
Možda spava sa očima izvan svakog zla,

Izvan stvari, iluzija, izvan života,

I s njom spava, neviđena, njena lepota;

Mozda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 23:03
Nema problema, ma znam ti ja jednog lika iz Zagreba koji prodaje divxe i dvd-e i on ima izbavitelja, ali najčešće ''operira'' tako da raznosi po studenskim domovima, on ima izbavitelja, na DVD, a kako ja nemam trenutno nikoga da mi digne taj film u ZG, ja sam iz Gradiške, a od cijelog njegovog popisa me samo to zanima, što btw. košta 20 kn, a minimalna narudžba je pedeset kn, tako da sam htio ovim putem... evo ako ti mogu pomoći, nadam se da nije zabranjeno reklamirati, njegov popis skini sa www.divx555.tk, ako ja ne uspijem drugačije, izgleda da ću ga kupiti onda kroz koji mjesec... za ovaj film koji ti tražiš ne znam da li ga on ima, ja ne...
Eto toliko, potražna jop uvijek vrijedi
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
crnnica View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 10:03
Kupovina iz Hrvatske mi je bar 2x komplikovanija od razmene tako da bi to bas tesko islo.
Ova dva filma, Izbavitelja i Covjeka koga treba ubiti, trazim da bih zavrsio sakupljanje ex-Yu horora.
Hvala ti u svakom slucaju.
Možda spava sa očima izvan svakog zla,

Izvan stvari, iluzija, izvan života,

I s njom spava, neviđena, njena lepota;

Mozda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.