| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim film.... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nightboy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim film....Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 13:07 |
|
Pozdrav svima za pocetak kao moj prvi post....
![]() Potrebna mi je vasa pomoc....nekad davno gledao sam jedan film i vec dugo vremena pokusavam da ga nadjem ali jos uvijek nista ...naziv filma-nepoznato,glumci-nepoznato ![]() Radnje filma se se djelimicno sjecam...pa ako neko moze pomoci...unaprijed hvala... Naime..film je snimljen 70-tih vjerovatno,radnja-par naucnika upozorava ljude na aktivnosti vulkana(u tom mjestu)koji se u medjuvremenu aktivira i onda jedna skupina ljudi pokusava se spasiti.....tako nesto ..sjecam se scene kada prelaze neki most a ispod je lava i jedna djevojka tu strada padajuci sa mosta...et'hvala za bilo kakvu pomoc...pozdrav... |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 00:54 |
|
neznam o tom starom film , inace gledao sam noviji zove se SuperVolcano, ja sam ga lani gledao nesto skoro isto sto ti kazes da se desava, ali mislim da je bilo u Yellowstone Park-u, Amerika. dosta je interesantan.
|
|
![]() |
|
nightboy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 20:20 |
|
Gledao sam taj film...to je noviji film..ovo je antologija
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |