Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tražim blues brotherse
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tražim blues brotherse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tražim blues brotherse
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2006 u 23:11
molio bih , ako netko ima HRT 2 tv rip filma BLUES BROTHERS, da mi se javi.
svejedno je kako, bitno mi je da:
nema smetnji,duhova,snijega ili tako toga
volio bih da bude sat rip, zbog ljepote slike, ali može i klasičan tv rip - bitno da nije vhs.
prošli tjedan se film emitirao na hrt2, pa ako je netko snimio, voljan sam za kupnju.

ps - i ako je netko slučajno jučer snimio film "cowboy bebop - il film" sa italia1, i to bih želio kupit.
hvala
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2006 u 00:35
Sto mora biti tv rip? Sigurno neko ima dvd rip a slika je bolja od tv ripa :)

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2006 u 07:50

jel imas ti sto za ponudit? imas neki popis?

Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2006 u 12:45

ne, ja nemam ništa za ponudit. imam samo 50-tak filmova iz privatne kolekcije.

želim tv rip zbog titlova - hrt2 ima dobar prijevod, i titlovi su kako treba - usklađeni sa filmom, prave veličine, i imaju ć,č,ž,š,đ a titlovi koje skinem s neta su često loši, većinom na srpskom, kasne ili rane u odnosu na film, i zajebavaju po pitanju naših slova. stoga tražim isključivo tv rip. uostalom dvd rip si mogu sam skinut s neta.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.