Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trash (2014) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
jafforidza ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator ![]() ![]() YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2014 u 04:37 |
Trash (2014)
![]() Žanr: Avantura, Drama, Triler Trajanje: Država: Britanija Jezik: Engleski, Portugalski Režija: Stephen Daldry Scenario: Richard Curtis Rooney Mara ... OliviaUloge: Martin Sheen ... Father Juilliard Wagner Moura ... José Angelo Selton Mello ... Frederico André Ramiro ... Marco Kad dva dečaka iz sirotinjskog kvarta u Riju, pronađu na otpadu novčanik među smećem, neće ni sanjati da će im se životi potpuno preokrenuti. Ali pojavljuje se lokalna policija koja nudi veliku novčanu nagradu onome ko taj novčanik vrati i dečaci, Rafael (RIKSON TEVEZ) i Gardo (LUIS EDUARDO) će shvatiti da su pronašli nešto veoma važno. Udruženi s drugarom Ratom (GABRIJEL VAJNSTIN), trio će započeti neverovatnu avanturu dok budu pokušavali da zadrže novčanik, uteknu policiji i razotkriju tajne koje novčanik sadrži. ![]() |
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je najavio The Shadow ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 64 |
ODLICAN film i pohvalio bih troje mladih glumaca ( deca ) koja igraju u glavnim ulogama
|
|
![]() |
|
Ordinary ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 21.Kolovoz/Aug.2016 Status: Offline Points: 36 |
City of God, Tropa de elite i Trash , vrh filmovi.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9273 |
Meni se svidja film, zanimljiva mi je postavka, misterija, `avantura` dečaka , drama. Dečaci koji su odlično izneli uloge, `pacov` mi je jako simpatičan , mada ne mogu ni da zamislim njihove načine ponašanja na onoj deponiji i u kanalizaciji, pa ono oko kola, policije, U suštini daje se nada i to mi se sviđa, lepo je sve to ... a i u jednoj rečenici Rafael je sumirao zašto to radi. Dakle nemam nekih zamerki. Sad razmišljao sam šta bi bilo da je bilo brutalnije, da je bila egzekucija... i kako bi se to odrazilo na nastavak, međutim adaptacija je romana.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1774 |
Lijep kraj filma, ovako je đene-đene.
Prema knjigi snimljen, pa je i nadrealan. ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9273 |
Pa jeste mogli su da porade na dramatizaciji, ali i ovako meni je film prijao. Eto ko nije (kao ja tj. tek naknadno kad je puppet napisao komentar) da pogleda kao preporuku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |