| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Transformers: Age of Extinction (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Transformers: Age of Extinction (2014)Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2014 u 15:09 |
![]() Premijera: 26.06.2014 Žanr: Akcija, Avantura, SF Zemlja: SAD, Kina Režija: Michael Bay Scenario: Ehren Kruger Uloge: Mark Wahlberg ... Cade Yeager Nicola Peltz ... Tessa Yeager Stanley Tucci ... Joshua T.J. Miller ... Lucas Sophia Myles ... Darcy Kelsey Grammer ... Harold Attinger Titus Welliver ... Savoy Peter Cullen ... Optimus Prime (voice) Bingbing Li ... Su Yueming Jack Reynor ... Shane Opis: Čovečanstvo još uvek pokušava da dođe k sebi nakon katastrofalnih razaranja zlih Decepticona koji su, kao i Autoboti, od tada nestali sa naše planete. Ali jedan automehaničar i njegova kćer čine otkriće koja će im navući Autobote i Decepticone, ali i američku vladu na vrat. izvor: extracafe.rs Ažurirao Chuck Norris - 17.Svibanj/May.2014 u 11:51 |
|
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2014 u 15:41 |
|
ma nije to isto više bez LaBeouf-a...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 23:51 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2014 u 17:56 |
pre ce biti bez Megan Fox |
|
![]() |
|
don86
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Studeni/Nov.2010 Lokacija: Podgorica Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2014 u 18:25 |
|
Prevod Ako prevod nije na našoj stranici, znači da ne ispunjava minimum kvaliteta. ---------------------------------------------- Evo FILM odje skinuti 18.) Piraterija je najstrože zabranjena. ----------------------------------------------
Druže molim te još jednom detaljno pročitaj pravila sa sledećeg linka. Pravila ponašanja na forumu Ažurirao jafforidza - 01.Kolovoz/Aug.2014 u 18:44 |
|
|
Tašna mašna poklon flaša i šmekerska odela. Zipa glije nisu moje Djan Franka su Ferea:)))
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2371 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2014 u 22:04 |
|
Mnogo dosadan film, džaba efekti kad umalo nisam zaspao. Sva sreća pa ga nisam gledao u bioskopu, izašao bih na pola projekcije i otišao u kafanu da se napijem od muke!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |