| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
trade filmova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Surtur
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 18.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: trade filmovaObjavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 15:29 |
|
ovako:
1.treabju mi samo sljedeci filmove 2.samo tradeam, ne kupujem 3.preferiram zagreb i hrvatsku, ali moze i druge zemlje, ali samo za veliki trade 4.przim samo na dvd-e, jer sam lijen na cd-e, pa bi bio zahvalan i da vi tako meni/zauzima manje prostora) 5.u zamjenu nudim 10-ak serija, i 60-ak filmova, popis trazite na pm ili mail hrckov@gmail.com 6.trebam ovo: dragonhearth dragonhearth 2 harry potter1 harry potter2 harry potter4 erik the viking blade 1,2 dnd 1,2 star trek 1-10 terminator 1-3 league of extraordinary gentelman matrix 2,3 predator 2 the patriot underworld van hellsing war of the worlds x men 1,2 batman svi CONAN 1,2 FULL MONTY MAD MAX 1-3 PINK PANTER svi SIN CITY final fantasy 1,2 king arthur spiderman 1,2 6th sense Flash Gordon MASH Omen Omen 2 Omen III: The Final Conflict Planet Of The Apes Ringu 0: Baasudei Ringu 2 Ring Two Rock 'n' Roll High School superman 1,2,3 BEOWOLF BRAVEHEART GARFIELD REIGN OF FIRE THE CRONICLES OF RIDDICK MARS ATTACK!!! bridge on river kwai Pitch Black pozdrav... Ažurirao Surtur |
|
![]() |
|
jack_r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 05.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 85 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 15:43 |
|
ja ti imam veliku vecinu toga, ali ne zelim trade
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 18:46 |
![]() |
|
kosta zulu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
sektor-network Pridružen: 21.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 573 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 22:43 |
|
i ja imam dosta od tog spiska westcolors@ptt.yu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |