Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TP-LINK ADSL  Router TD-8811?!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TP-LINK ADSL Router TD-8811?!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TP-LINK ADSL Router TD-8811?!!
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 01:42

Ima li neko iskustva sa ovim ruterom? Juče sam ga dobio u ptt net-u kao zamenu za Sagem 1201 i mogu reći da sam za sada prilično nezadovoljan radom uređaja. Kad uključim BitTorrent sa par torrenta za download (stvarno samo par, ili čak samo jedan koji vuče 50-60Kb-sec, od mogućih 200, sa uploadom od samo 1Kb-sec, od mogućih 13), ili skidam sa rapida, surfing po net-u je katastrofalan. Najveći problem imam baš na našem sajtu i imdb-u, zaglavi se pa moram da zatvorim tab, pa da otvorim opet i tako u nedogled. To se dešava i sa fox-om i operom. Ni sa tel. modemom nisam imao ovakve probleme, da poludiš! Trpeću ga do ponedeljka pa idem da reklamiram, možda je samo neka caka u podešavanju rutera. Nisam hteo da diram ono što su oni podešavali baš zbog moguće reklamacije.
Sagem sam morao da vratim jer mi je po treći put crklo napajanje a nisu imali da mi zamene, pa mi uvališe ovo čudo! More, ima da tražim da mi ga vrate, a sam ću da kupim napajanje. Šteta što su tako skupi, sam bih kupio i ruter i napajanje (najbolje što se može na tržištu, zato odvojeno) da mi ne uvaljuju više prastara đubreta. TP-LINK je iz 2007!!!!!!!! Za Sagem da ne pričam, imao sam ga tri godine, a imao je USB drajvere za win 98. Ali je bar radio kao lud, ako ne računam crkavanje ispravljača tri puta.

Ažurirao Movie Master - 10.Srpanj/Jul.2010 u 02:03
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 03:16
Ja ga dobio umesto ASUSovog nekog koji je pucao kao blesav (isto sam na PTT-u).
Radi mi perfektno, ali ja sam na 1024/128. Sve ide u fulu, do sada se nije zakucavao.
Nemam ništa loše reći o istom.
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 13:50
Bio sam danas da reklamiram i posle dužeg ubeđivanja dali su mi TD-8817.
Razlika je za sada neverovatna. Šta će biti na dalje, videćemo.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 13:54
ja imam 8816 i radi perfektno, osim sto je malopre prvi put zakucao, verovatno od ove kise ili cega vec....

u glavnom kad sam njih zvao, posle minut, dva su rekli da probam i sve je radilo, znaci nije do rutera.. Imam ga vec 2,3 meseca. MM kontam da je uletio neki skart, ali verujem da ce ti ovaj raditi, jer TP je dobra firma, ali kad dodje tako nekoliko hiljada komada u Srbiju, mora i neki skart da bude.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 14:13
Aha, par hiljada iz 2007-me, škartiranih odnegde, bez gomile opcija koje ima 8817 iz 2009-te.
Zanimljivo je da ih još uvek imaju na svom sajtu (TD-8811). I stvarno je bio škart jer mu ADSL dioda nije svetlela ili je treperila. Oni me ubeđivali da je to greška do tel. linije, al' se ja nisam dao ubediti, i tako...Ovaj sad radi kako treba, skidam maksimalnom brzinom i normalno surfujem kao i pre sa Sagem-om.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.