| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Toy Story That Time Forgot (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Toy Story That Time Forgot (2014)Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2014 u 22:50 |
|
Toy Story That Time Forgot (2014) ![]() ![]() Režija: Steve Purcell Scenarij: Steve Purcell Žanr: Animacija, Kratki Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 22 min Uloge: Tom Hanks ... Woody (voice) Tim Allen ... Buzz Lightyear (voice) Kristen Schaal ... Trixie (voice) Kevin McKidd ... Reptillus Maximus (voice) Emily Hahn ... Bonnie (voice) Nakon Božića Buzz Lightyear, Woody i ostatak ekipe nađu se u nepoznatom i prilično opasnom svijetu “najcool igračaka koje neki klinac može imati“: opakih Battlesaursa! Ovi su agresivni dinosauri totalno poludjeli i žive u nekom svom svijetu iluzija, a Toy Story ekipa će morati pronaći način kako im pobjeći i vratiti se u sobu male Bonnie s glavom na ramenima. Preveo: damir-- ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2015 u 19:41 |
|
Toy Story That Time Forgot (2014) ![]() Žanr: Animirani, Kratki film, Avantura, Komedija, Porodični, Fantazija Trajanje: 22 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Steve Purcell Uloge/Glasovi: Tom Hanks ... Woody Tim Allen ... Buzz Lightyear Kristen Schaal ... Trixie Kevin McKidd ... Reptillus Maximus Emily Hahn ... Bonnie Božićni kratki specijal prvi put je emitiran 2.12.2014., a većina poznatih glumačkih "glasova" repriziralo je svoje uloge uključujući Toma Hanka i Tima Allena. Dva dana prije Božića, Trixie je tužna jer se Bonnie s njom nikad ne igra. Malo kasnije, Bonnie nosi svoje omiljene igračke kod prijatelja na zajedničku igru, no tamo joj se svidi igraća konzola pa igračke završe u drugoj sobi, prepuštene same sebi. Tamo se nalazi linija opasnih dinosaura-igračaka pa će naši junaci biti u velikoj opasnosti... izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |