Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Toy Story 3 (2010) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Titivillus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Pridružen: 01.Srpanj/Jul.2009 Status: Offline Points: 5546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 16:13 |
Toy Story 3
Release Date: 18 June 2010 Genre: Animation/Comedy/Family Director: Lee Unkrich Writer: Michael Arndt Voices: Tom Hanks, Tim Allen, Whoopi Goldberg, Joan Cusack, Michael Keaton, John Ratzenberger ![]() Nastavak priče počinje kad Andy odlazi na koledž, a igračke, uključujući i Woodyja (Tom Hanks) i Buzza (Tim Allen), trebaju završiti u potkrovlju. No, pukim slučajem završavaju na odvozu za otpad gdje ih uzimaju smetlari. Nakon toga igračke se nalaze u novoj okolini: lokalnom vrtiću, gdje moraju preživjeti horde razigrane, ali neoprezne predškolske djece. Woody pokušava spasiti sebe i svoje prijatelje, te im pronaći novi dom, ali stvari se samo dalje kompliciraju kada se Buzz ošteti tijekom pokušaja bijega. Naši junaci ga pokušaju 'resetirati', što na kraju rezultira još gorim ishodom: Buzz se nakon 'reseta' budi u svojoj španjolskoj verziji sa dubokim uvjerenjem da je zapravo svemirski rendžer... Ažurirao Titivillus - 27.Sijecanj/Jan.2010 u 21:07 |
|
![]() |
|
outside ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Priča o igračkama 3Što će jadne igračke kada njihov vlasnik ide na fakultet? Prvo završavaju kod klinaca, a onda se spremaju na veliki bijeg! 'Priča o igračkama 3' vraća Woodyja (glas Krešimira Mikića), Buzza (glas Ranka Zidarića) i njihovu družinu na velike ekrane. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u igraonici! Ali, neobuzdana dječica sa svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi - plastični i plišani - uključujući Barbienog kompanjona, vječnog neženju Kena, ježa sa zelenim hlačama na tregere gospona Bodljoslava te roza medu Maznog Zagrljajčića koji miriše na jagode. Redatelj Lee Unkrich kazao je kako je ovim filmom nastavio Pixarovu tradiciju tkanja humora u ozbiljnu priču. ''Priča o igračkama 3' govori o promjeni', naglasio je Unkrich i dodao: 'Govori o prihvaćanju promjena u životu. Govori o likovima koji su suočeni s velikim promjenama te o načinu na koji se s njima nose - Woody i druge igračke s činjenicom da ih je Andy prerastao, Andy s odrastanjem, Andyjeva mama s činjenicom da joj je sin odrastao i da odlazi u svijet. Priča započinje u trenutku kad se likovi nalaze na životnim prekretnicama.' Ovaj nastavak 'Priče o igračkama' možete vidjeti u 2D i 3D verziji, i to sinkroniziranu na hrvatski. Uvodni crtić sinkronizirao je predsjednik Josipović, a glasove dugometražnom crtiću dali su Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Maja Posavec, Ljubomir Kerekeš, Janko i Jelena Popović Volarić... Kritike i reakcije publike su naprosto fantastične, film se već proglašava 'instant klasikom' koji je 'i zabavan i dirljiv i human'. filmski.net Ažurirao bojanadj - 31.Srpanj/Jul.2010 u 11:19 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Najbolji crtani film kojeg sam gledao.....Ovaj crtani mora dobiti
oscara, jer je jednostavno predobar....Likovi, radnja, sami detalji u
crtanom su savršeni...Stvarno ne znam više što da napišem...oduševio me
je.....Svima koji nisu, preporučujem da pogledaju ovu triologiju...koja
je fenomenalna...
|
|
![]() |
|
AcaNDr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
jel prva dva imaju veze sa trećim?
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Imaju, pogledaj sva 3...Tako ti ja preporučujem...Odlični su....I najbolje kod ove triologije što crtić uopće ne gubi kvalitetu...Zapravo 3 nastavak je barem meni, najbolji..
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
ok...... idem redom..... danke
![]() |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Nema na čemu, uživaj....Javi dojmove.....Baš me zanima hoćemo li se složiti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
verujem da hoćemo.....
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Titivillus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 01.Srpanj/Jul.2009 Status: Offline Points: 5546 |
Jedan od rijetkih serijala kojima kvaliteta s nastavcima ne opada.
![]() Drugi dio mi je ipak još uvijek najdraži. ![]() U ovom trećem je Buzz na španjolskom bio pun pogodak. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
+1 Ma fenomenalna triologija.... +1 Dobro si napisao, pun pogodak.....baš me lijepo nasmijalo....Pazili su i na najsitnije detalje, i to je ono što me baš oduševilo....Genijalne fore...A radnja je napeta, da je bolje nego u većini filmova ![]() |
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
nisam ni jedan do sad, ali cim hvalis, gledam obavezno sva 3 dela.
|
|
![]() |
|
faithlessmary ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2740 |
Odlican je crtani. Nije bas kao Madagaskar 1, ali je svakako jako duhovit i dobro odradjen. Moja omiljena scena: Ispred kompjutera
![]() |
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 777 |
Meni je mnogo bolji od Madagaskara.
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |