| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Toter Mann (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Toter Mann (2001)Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2019 u 20:03 |
|
Prijevod je uradio crni60 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2020 u 00:53 |
|
Ni ovdje neću duljiti, ne da mi se. Podsjetili su me na nj bgv i kardio spomenuvši crnog. Ludo dobar triler - a završio je ignoriran, zaboravljen i zapostavljen. Toliko malo ljudi zna za nj da je to kriminal. Jedan od razloga je sramotno loše DVD izdanje u skoro pa katastrofalnom stanju, kao da su prebacivali s više puta prežvakanog VHS-a i sve dodatno prekrili blurom. Ne rip, baš DVD. Crni60, hvala na prijevodu ovog švapskog bombona!
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2020 u 12:15 |
|
Videh hvalospeve Joxera i reših da odgledam ovaj film. Sasvim korektan triler, sa zanimljivim zapletom i odličnom glumom. Tempo filma mi je bio previše spor, uvodni deo možda predug, brat kao sporedni lik možda nepotreban, ali sve u svemu zanimljivo i sasvim solidno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |