Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Torrent, ali sa bittorrentom...KAKO?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Torrent, ali sa bittorrentom...KAKO?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackhope View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackhope Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Torrent, ali sa bittorrentom...KAKO?
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 15:22
ej ljudi imam ja jedno pitanje ak neko moze pomoc bila bi jako zahvalna...
ovako kad downloadam torrente prije mi je stalno skidalo preko utorrenta ili bittorrenta a sad mi stalno otvara lime wire koji inace koristim sam za skidanje pjesama.
zna li netko mozda kak da slozim da mi se svi filmovi opet downloadaju preko bittorrenta?
mozda je glupo al meni bi puno pomogli...
hvala
Life's long, and at the end, the journey is the destination.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 16:32
Desni klik misa na taj torrent i properities i onda open with i nadjes bittorent i onda bi ti trebalo da otvara sa njim.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 17:08
Da, kao što reče kolega, stim što bih ja išao putem: desni klik na torrent -> Open with -> Choose program -> čekiraš "Always use the selected program to open this kind of file" i označiš Bittorrent ->OK (ako program nije na listi, klik na Browse i nađi program).... I sve je ovo lepo i divno, ali....

SVI torrent fajlovi imaju ekstenziju .torrent i Windows ih po tome prepoznaje i "dodeljuje" određenom programu, kako bi ih ovaj otvarao. Kad skineš torent fajl sa muzikom ili filmom ili slikama ili programom, opet SVI oni imaju ekstenziju .torrent, tako da ne možeš ti torrent fajlove, koji su muzika, dvoklikom otvarati jednim, a torrent fajlove koji su filmovi, drugim programom....
Ono što ti je delimično rešenje, jeste da otvoriš željeni program i jednostavno ubaciš torrent u njega...

A sve ovo ako sam ja razumeo šta tebi treba....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.