| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TORCIDA SPLIT |
Odgovori
|
| Korisnik | |
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TORCIDA SPLITObjavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 22:50 |
|
POZDRAV.. evo ako je tko zainteresiran za ovaj navijacki spektakl koji se dogodio prosle god. u ovo vrime u rimu, ja sam ga uspio dobit na 3 cd-a, divix naravno.. Znaci, o cemu se radi.. 1. cd. prikazuje torcu kako dolazi u Rim i sve sta ide uz to, navijanje po ulicama i trgovima 2. malo kronoloski prikazuje nerede po gradu, fight sa pandurima na trgu, te 90 minutno navijanje na samom stadionu, snimano iz kaveza gdje smo bili smjesteni.. 3 .cd. prikazuje nasu bakljadu sa svih strana stadiona, ukljucujuci i rai tre snimak gdje se osuđuje bacanje baklji po talijanštini Eto, pa sad ako je tko zainteresiran za ovo a ima neke druge navijacke stvari na divixu nek se javi.. splitcity@net.hr |
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 22:54 |
|
Vezano uz ovu temu imam jos i 10 cd-a sa navijackim casopisima.. TRIBINA , CAO-TIFO , TIFO-MAGAZIN
|
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |