| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Top Lista Nadrealista (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Top Lista Nadrealista (1984)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2012 u 20:52 |
|
Trajanje: 25 min. Broj Sezona: 3 Broj Epizoda: 25 Zemlja: Jugoslavija Jezik: Srpski | Bosanski Redatelj: Miroslav Mandic Scenaristi: Branko Djuric, Drazen Jankovic, Zenit Djozic, Zlatko Ivanisevic, Dado Jehan, Dr. Nele Karajlic, Miroslav Mandic, Darko Ostojic, Boris Siber, Srdjan Velimirovic Glume: Nenad Janković, Zenit Đozić, Branko Đurić, Elvis J. Kurtović, Davor Dujmović, Dražen Janković, Darko Ostojić, Davor Sučić, Boris Šiber, Dado Jehan, Dražen Ričl Zijo Žanr: Komedija Web: IMDb, bs.Wikipedia Radnja: Top Lista Nadrealista (TLN) je bila sarajevska humoristička serija tokom 1980–ih i 90–ih godina. Serija se uglavnom stvarala u skeč formatu i prikazivala je političku i društvenu satiru. Serija je bila izuzetno popularna u bivšoj Jugoslaviji i smatrala se u mnogim aspektima prolifičkom pri prikazivanju stanja u bivšoj Jugoslaviji i naročito u Bosni i Hercegovini pred ratove tokom 1990–ih godina. YouTube: Preuzmi titlove Ažurirao LEMONZOO - 19.Rujan/Sep.2012 u 19:32 |
|
![]() |
|
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2012 u 03:31 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=J71Fe0g3880&feature=related
Hrkljuš neodoljivo podseća na novosadski picigen na štrandu, s tim što u hrkljušu ima više smisla i kreacije. |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2012 u 03:46 |
|
Serija čista 10tka
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2012 u 19:33 |
|
Odavno sam uradio prevod za 1x01, tek sam ga nedavno uploadao, samo što nisam preveo pjesme.
Ako ima neko pametniji od mene (i s voljom), nek' provjeri gramatiku, jer ne prevodim perfektno sa bosanskog na engleski. Ažurirao LEMONZOO - 19.Rujan/Sep.2012 u 19:34 |
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2012 u 16:19 |
|
Iz čiste dosade pre par dana pitam par mlađih ljudi iz mog okruženja da li znaju ko je Šahbaz. Samo jedna osoba je znala od njih desetak. Sramota.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2012 u 17:25 |
|
Pogledao sam sve skečeve minimalno 2 puta, ni ja ne znam. Sreća google je pametniji http://vukajlija.com/sahbaz
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2012 u 18:03 |
|
Ana Karenjina - da to nije ona što ju je voz na Ilidži sprćio! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |