Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Toni Erdmann (2016) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2017 u 01:05 |
Gaca62 hvala za prijevod 💞
|
|
![]() |
|
mmilo42 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala za prijevod
|
|
![]() |
|
miodrag-stosic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 0 |
Ovaj film je, kad se pojavio, bio izvikan u evropsko-hipsterskom miljeu, kao i mnogi drugi, pa mi baš nije bio prvi izbor za gledanje. No, kad sam to najzad uradio, oduševio sam se. Toliko je suptilan, nenametljiv a opet poseduje tajming za komediju na najvećem niovu. Glavni junak je onako dopadljivo-iritantan ai pravo iznenađenje je lik njegove ćerke koja od jedne jednodimenzionalne osobe s početka postaje zapravo glavni lik u filmu.
Vrhunac je naravno izvođenje one pesme Vitni Hjuston, tokok koje se dešava pogled ka tati baš dok peva stih vezan za dostojanstvo i ponos koji je izgubila. Odličan film, pun nade a opet nekako realan i bez holivudskog šećerenja.
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 491 |
Ima dobrih momenata, ali je celokupan utisak prilično zbunjujuć s obzirom na to kakva je pompa pratila ovaj film., a čak je proglašen i za najbolji evropski film 2016. godine. Čini mi se pretendeciozno...
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1697 |
Gaco puno hvala!
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 491 |
Sad tek videh - kucaća greška - pretenciozno...
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 66165 |
Ne obaziri se, ko piše mnogo, mnogo i greši, gotovo da nema posta gde ne zbrljavim nešto, podrazumeva se da je typo i da nisi nepismen.
I meni je bio dosadnjikav film, ne nužno pretenciozan, prosto ni blizu vredan pažnje tj pogotovo nagrada kojih su mu se poklanjale okolo. Uprkos nekim opštim, ljudskim temama, suštinski mi je suviše dalek ceo taj svet, mentalitet, okruženje u kojem se dešava.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1697 |
Ovaj film je za moje kriterijume totalan promasaj. Prica nerealna, izkonstruisana, ne znam sa kojim argumetnima reziser ocekuje da gledalas poveruje u ono sto gleda. Ubitacno spor temp, razvucena radnja, dosadno, najveca mana filma je sto je pun predugih digresija odstupanja od centalne teme odnos otac cerka ,u vidu dosadnih poslovnih razgovora... Od mene cista jedinica.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1706 |
Bacijo pogled sinoć, video sise koje do kolena vise i to je to.
Smeće hvalisavo! |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Mizi, Tvoj komentar nemqa blage veze sa filmom. Prevedi nam sta si hteo da kazes?
![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1706 |
Kako nema?
Da li je bilo sisa? Da li je čovek nosijo periku? Da li je film smeće? |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Nisam gledao ceo film nego prvi sat, tako da do sisa nisam stigao. Svaka cast sto si rekao da je film smece.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9103 |
Počeh da gledam i prekinuo, meni je ovo dosadno , možda trenutno raspoloženje, možda nekad i pogledam do kraja, ali to je trenutni utisak.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 706 |
Ja ga jesam odgledao skroz još kad je izašao. Baš su ga kovali u nebesa pa sam ga stavio na meni, iako mi od starta baš nije mirisalo na nešto što će mi leći. I bio sam u pravu. Danas je toliko izvetrio iz sećanja da skoro nemam pojma o čemu se radi i mogu opet gledati premijerno. Dovoljno je da znam da je smorio. Zaborav je milosrdan u nekim situacijama.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Eto slazemo se vecinski da je ovo film za zaborav.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Sve je to sjebano u mozak, ko ih jebe!
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |