Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tom Berenger ponovo ubija (27.11.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 11:11 |
Bio jeste popularan (Tom Beringer dakle), voleo sam ga kao dete, tamo osamdesetih, mada ga nisam pamtio po akcijama, to je valjda do razlike u godinama između mene i autora teksta, šta znam.
"Shoot to kill" opasan, voleo i naravno "Ako dočekam sutra" po Šeldonu, tada meni sjajnu trišu "Betreyed", voleo i "Someone to watch over me" (mada zbilja ne volem Ridley Scotta), antologijska scena mu i u "Platoon", potom i u docnijim trilerima, tamo negde devedesetih i izgubih nit sa njegovim filmovima iako sam ga sporadično viđao tu i tamo, skoro i ne baš...nisam znao da je živ
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 2551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeste secam se i kad se rasformirao jedan lokalni, mali video klub da sam medju VHS kasetama imao `Pucaj da bi ubio` tako je bilo napisano.
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 949 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R. Ellis Frazier je slabiji režiser B produkcije ( nije baš retard kao neki),
zna da napravi gledljivo ostvarenje ali mu je izbor sporednih glumaca mnogo loš. Michael Jai White je totalno neiskorišćen glumac, kad je bio u najboljim godinama za borilačke filmove Holivud ga preskočio, ima par dobrih filmova ali mogao je mnogo više od toga. Michael Jai White je i scenarista ovog filma ( nije loš scenarista) pa možda i film ispadne za nijansu bolji od B proseka. Tom Berenger je bio i ostao dobar glumac ( i dalje se trudi da dobro odigra ulogu). Očekujem da bude gledljivo ostvarenje za ocena oko 4/10 ako dobije 5/10 biće odlično. Trejler me nije oduševio, ali videćemo kad film izađe (trebalo bi u decembru 2022).
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |