Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tom Berenger ponovo ubija (27.11.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tom Berenger ponovo ubija (27.11.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tom Berenger ponovo ubija (27.11.2022.)
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 11:11
Bio jeste popularan (Tom Beringer dakle), voleo sam ga kao dete, tamo osamdesetih, mada ga nisam pamtio po akcijama, to je valjda do razlike u godinama između mene i autora teksta, šta znam. 

"Shoot to kill" opasan, voleo i naravno "Ako dočekam sutra" po Šeldonu, tada meni sjajnu trišu "Betreyed", voleo i "Someone to watch over me" (mada zbilja ne volem Ridley Scotta), antologijska scena mu i u "Platoon", potom i u docnijim trilerima, tamo negde devedesetih i izgubih nit sa njegovim filmovima iako sam ga sporadično viđao tu i tamo, skoro i ne baš...nisam znao da je živ Tongue
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 12:29
Jeste secam se i kad se rasformirao jedan lokalni, mali video klub da sam medju VHS kasetama imao `Pucaj da bi ubio` tako je bilo napisano.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 15:03
R. Ellis Frazier je slabiji režiser B produkcije ( nije baš retard kao neki), 
zna da napravi gledljivo ostvarenje ali mu je izbor sporednih glumaca mnogo loš. 

Michael Jai White je totalno neiskorišćen glumac, 
kad je bio u najboljim godinama za borilačke filmove Holivud ga preskočio,
ima par dobrih filmova ali mogao je mnogo više od toga. 
Michael Jai White je i scenarista ovog filma ( nije loš scenarista) 
pa možda i film ispadne za nijansu bolji od B proseka. 
Tom Berenger je bio i ostao dobar glumac 
( i dalje se trudi da dobro odigra ulogu). 

Očekujem da bude gledljivo ostvarenje za ocena oko 4/10 ako dobije 5/10 biće odlično. 
Trejler me nije oduševio, 
ali videćemo kad film izađe (trebalo bi u decembru 2022).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.