| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tjockare Än Vatten Aka Thicker Than Water (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tjockare Än Vatten Aka Thicker Than Water (2014)Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2014 u 15:51 |
|
Tjockare än vatten (2014) * Thicker Than Water * ![]() IMDb Kreator serije: Henrik Jansson-Schweizer Žanr: Drama Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 1 Sezona / 10 epizoda / 58 min Joel Spira ... Oskar Waldemar (10 episodes, 2014) Björn Bengtsson ... Lasse Waldemar (10 episodes, 2014) Aliette Opheim ... Jonna Waldemar (10 episodes, 2014) Jessica Grabowsky ... Liv Waldemar (10 episodes, 2014) Saga Sarkola ... Cecilia Waldemar (10 episodes, 2014) Molly Nutley ... Kim Waldemar (10 episodes, 2014) Stina Ekblad ... Anna-Lisa Waldemar (10 episodes, 2014) Torkel Petersson ... Manne (10 episodes, 2014) Johanna Ringbom ... Mildred Pahkinen (10 episodes, 2014) Conrad Stenberg ... Fredrik Pahkinen (10 episodes, 2014) Tobias Zilliacus ... Mikael Rosén (10 episodes, 2014) Tanja Lorentzon ... Petra Andersson (10 episodes, 2014) Na Švedskom ostrvu se okuplja familija da proslavi majčin rođendan. U izmešanim ličnim pričama se odvija jedna teška porodična drama. Laži, kojma su godinama skrivane istine, isplivavaju na videlo. I kao i obično ništa nije onako kao što izgleda u prvi mah. Uz mnoštvo mučnih situacija, ljubavnih prevara, prelepih predela, polako dolazimo do nečega što se zove život.Likovi su tako lepo obrađeni da je prava uživancija gledati. Nije kao što se obično radi u švedskim dramama, sve hladno i na odstojanju. Tekst za temu je uradio: sipa Prevode radi: sipa TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
sipa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2014 u 12:02 |
|
Dodata i 4ta epizoda
|
|
|
bolje golub na grani, no guska u krevetu
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2015 u 23:09 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |