Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
senadsi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senadsi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 22:58
kako se pravi titl dali postoji neki program da nemoram traziti neki prevod pa da ga prevodim hocu da sam napravim neke titlove ako neko zna koji program kako se pocinje i pravi titl nek javi .
Na vrh
divx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 11:30

Subtitle-Workshop

http://www.softpedia.com/progDownload/-Download-5315.html
Na vrh
senadsi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senadsi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 13:32
imam taj program i radim sa njim sve prevodim pasujem text ako kasni ili ide brze  ubacujem bas ono radim sve  mogu i svoj text da pravim ali nikako nemogu napraviti vrijeme texta kako da mi pase sa tonom

Ažurirao senadsi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.