Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kristijankiki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kristijankiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:20
DA li neko moze da mi pomogne u vezi titla? Skinuo sam film "The Bourne Legacy". Ali nece da mi radi ovaj titl sto sam skinuo sa ovog sajta! Kada skinem titl on mi ga prikazuje kao medija plejer nije kao pre nema onu ikonicu ispred prevoda nego ikonica Windows media plajer! ne znam kako da stavim prevod!

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:23

Da nisi radio sistem?

Instaliraj neki drugi player koji automatski vidi prevod (BS,Mv2,GOM) i nema problema

Ažurirao Dr Dragan - 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:24
Na vrh
kristijankiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kristijankiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:25

Odakle je najbolje da skidam filmove pa da bi mogli da mi rade ovi prevodi sa TITLOVI.COM?

Prevodi rade bilo odakle da skines,kod tebe je koliko mi se cini problem Windows media player koji nije bas za pustanje filmova sa prevodom imas malo pre spomenute bolje varijante playera

Ažurirao Dr Dragan - 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:27
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:34
Originalno postovano od strane kristijankiki kristijankiki piše:

DA li neko moze da mi pomogne u vezi titla? Skinuo sam film "The Bourne Legacy". Ali nece da mi radi ovaj titl sto sam skinuo sa ovog sajta! Kada skinem titl on mi ga prikazuje kao medija plejer nije kao pre nema onu ikonicu ispred prevoda nego ikonica Windows media plajer! ne znam kako da stavim prevod!

Mora da je doslo do neke sistemske greske, jer titl inace nema ikonicu media playera.
Kad otpakujes zip ili rar, klikni na taj fajl desnim misem i izaberi opciju da ti taj titl
uvijek otvara u notepadu.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2012 u 18:45
http://mpc-hc.sourceforge.net/
skini, pusti film i "dovuci" titl na player, sam će ga učitati.
(pod uvjetom da si ga najprije raspakirao iz neke od arhiva, .zip, .rar)
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.