Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za xbox
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za xbox

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za xbox
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 14:19
Pozdrav svima. Imam jedan problem vezan za xbox tj. povecanje titlova na njemu.
Prebacim divx film na hard i ucita mi titlove ali su oni totalno mali, negdje font 10 i zivcira totalno gledat film s tako malim titlovima. Pokusavao sam povecati titlove tako da editiram text doc. tj napocetku unesem font, boju, velicinu. Vidio sam tu foru na nekim titlovima pa sam mislio da ce tako raditi, ali mi nije uspjelo sad neznam jesam li upisao tocne podatke ili ipak nece na ovaj nacin?
--ChainGang Soldier--
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2005 u 00:38

Možeš ih povećavati pomoću (nisam sad 100% siguran) lijeve ili desne gljive na controlleru. Ja imam isto X-Box, ali baš i ne gledam filmove na njemu nego sam jednom probao iz štosa.

Pongy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.