Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za sliders (1995)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za sliders (1995)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SRLE700 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRLE700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za sliders (1995)
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 10:40
Pozdrav svima onima koji nama običnim ljudima omogučuje olakčati život koristeći vaše znanje i umječe. Do sada sam uvjek bio zadovoljan s prijevodima, no pomislio sam da če doši dan kad nešto trebam ne mogu nikako da nažem , pa čak sam morao tražiti izvan ovog centra za titlove. Pošto sam član foruma molio bi vašu pomoć da mi uputite di da skinem ili na neki način omogučio da dobim titlove za sve setone stare serije SLIDERS iz 1995 godine.

Vaš korisnik     
Na vrh
SRLE700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRLE700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 10:42
Zaboravio sm reči da tražim titlove na hrvatsko-srpsko-bosanskohersegovaškom jeziku. M bilo kojem samo da se razumje

hvala
Na vrh
SRLE700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRLE700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 16:07
Pozdrav vidi se da se srpljenje isplatilo . no ipak nema prevoda na našem jeziku za sliders seriji iz 1995

šteta
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 16:21
Originalno postovano od strane SRLE700 SRLE700 piše:

Pozdrav vidi se da se srpljenje isplatilo . no ipak nema prevoda na našem jeziku za sliders seriji iz 1995

šteta

Bez nervoze stari, nisi dobio odgovor jednostavno zato što
ti titlovi ne postoje na "našim" jezicima.
Možda ih netko jednog dana i bude preveo, a do tada jednostavno,
ili čekaj, ili počni ih sam prevoditi, pa ti se možda netko i pridruži.
Ako te zanimaju engleski titlovi te serije, mogu ti staviti link.
PozzzWink
P.S. Imaju ti i češki titlovi, vidim da si iz ČeškeLOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao zkarlov - 06.Rujan/Sep.2008 u 16:28
Na vrh
SRLE700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRLE700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 09:48
Au, oprosti možda sam imao takav dojam jer tu seriju sam skidao prek torenta 7 dana, i kad je to gotovo , ono nema titlovi. Samo sam bio malo razošaran. No još jednom oprosti. No ovo da sam iz Češke, eh to me je ljepo nasmijalo , no nisam iz Češke, ja sam ti iz Strmca Samoborskog. No ok vremena uvjek ima pa ču se strpiti inače pohvala za to što si mi bar odgovorio. Hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.