Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi  na  dm-800 hd ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi na dm-800 hd ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kosovac54 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosovac54 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi na dm-800 hd ?
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2013 u 20:43
Zanima  me  da  li  ima  neki  program  koji  automatski  preradjuje  ove  titlove u  extenziju  koji
zahteva  Damirov  Subtitle  plugin na  dm 800 hd, ili  je  to  vec  neko  odradio  pa  da  mi  objasni  proceduru  sta  gih  trebao  uraditi,

probao sam  ove  koji  se  nude na  ovoj  stranicil   ali    ih  dream  ne  prepoznaje
poozz
DM-800 hd
Dm- 500 s
LG /LED / 55 " / 3D
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 15:49
   http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=dm%20800%20hd&source=web&cd=2&ved=0CD0QFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.dream-multimedia-tv.de%2Fdownload%2Fuser_manual_dm800_hd.pdf&ei=PRr0UOy_BYb44QS4-IHgDg&usg=AFQjCNEA6OvV31FkJDcdYwD9tMcnoKC01A&bvm=bv.1357700187,d.bGE

27 strana...
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.