Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za Human Trafficing?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za Human Trafficing?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za Human Trafficing?
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 10:19
Ako neko ima titl za Human Trafficing bio bih zahvalan.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 11:51
Napisi adresu, saljem...
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 10:27

Adresa za Johhny Q : darko9672005@yahoo.com   Izvini nisam naglasio da je film na 1 cd.   Hvala puno Johhny!

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 11:18
Jbg, moj je na 2 CD, ali, spakuj ga u SW-u...
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 13:03
lepo je to sto se razmenjujete
ali zar ne mislite da bi bilo lepse i korisnije da taj prevode stavite na sajt (upload) posto ga nema, umesto da ga razmenjujete izmedju sebe?

samo moj skroman komentar...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 13:33
Da budem iskren, meni bas tesko ide uploadovanje, mislim da smo o tome vec pricali na drugom mestu, a mrzi me da opterecujem druge da uploaduju za mene... Osim toga, nije moj prevod, pa ne zelim da se kitim tudjim perjem... A, ako si malo pratio, uvek sam raspolozen d apomognem pojedinacno, ako mogu... I na sve zahteve za titlove, prijavim sta imam...
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 20:28
Da budem iskren od skora sam na forumu i nisam dosad radio upload ali cu pokusati sa onim sto imam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.