Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za film Crowley 2009
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za film Crowley 2009

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
2 Feet View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 Feet Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za film Crowley 2009
    Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 15:54
Pozz svima...da li ima sanse neko da izbici prevod za film Crowley iz 2009 god.. skinuo sam film pre neki dan,koliko sam viseo cini mi se da je ok film,ali nigde prevoda za njega!
Na par sajtova sam pojurio i nista..pa rek`o da izbacim poruku na the best of sajtu,pa mi se mozda i posreci..  LOL
hvala unapred 2 Feet
Cool
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 15:56
Dobrodošao na forum, za početak pročitaj ovo:

Pravila ponašanja na forumu

4.) Potražnja titlova se vrši unutar 3 teme za to predviđene.

Zabranjeno je tražiti da drugi za vas prevode jer svi prevoditelji ovo rade besplatno i za svoju dušu te nesebično odlučuju svoj težak rad podijeliti sa vama!!!!!
Dozvoljeno je samo upitati postoji li određeni titl kojeg niste pronašli korištenjem tražilice, odnosno na pristojan način iskazati potrebu za određenim titlom bez upotrebe riječi poput hitno, prevedite, itd.
U vezi potražnje titlova za filmove koristite ove teme:

Lista potrebnih prijevoda do 2005 g. i
Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005. g.,
a za serije: Potraznja prevoda za serije

Na vrh
2 Feet View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 Feet Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 16:02
ok...izvinjavam se na error-u Smile
tek sam se registrovao pa se jos nisam upoznao sa pravilima sitea...pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.