Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl radi al slika mala!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl radi al slika mala!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl radi al slika mala!!
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2008 u 20:43
Znam da mozda nije pravo mesto za ovu temu al nisam znao gde da je ubacim ako znate vi onda je premestite.ukratko problem je u sledecem:
Skinuo sam film "national treasure 2" ubacio mu prevod i sa divx- ga prebacio u dvd format pomocu ConvertXtodvd e sad kod divx je slika normalna ali kod dvd-ja se slika mnoogo "istanjila" sve sam probao ali slika je idalje ostala strasno mala,ako neko zna nek kaze kako je zgolemiti.Nije da je bog zna kako vazno ali me uhvatio inat pa to tije ....
two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2008 u 20:59
Provjeri što ti piše pod "Opcije" - "TV format". Pod "TV Screen" imaš 4:3, 16:9 i Automatic.
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2008 u 21:14
Probao sam sve tri opsije i nista opet ista mala slika,mozda da probam sa nekim drugim programom?Any sugestion...?
two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2008 u 01:03
Proveri u player-u u kojem gledaš DivX koja je stvarna rezolucija filma...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.