| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titl problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Saku
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Titl problemObjavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 10:40 |
|
Evo ovako. Nisam u karijeri naisao na ovakav problem. Skinem film, on radi kad ga pokrenes. Skinem titl, stavim ga u isti folder, isto ime, klasika i onda ne mogu uopce pokrenut film?! Isti slucaj kad ga idem pokrenut u subtitle workshop. Cim izbrisem titl bez problema pokrenem film.
Drugo pitanje i nije neki problem al cisto da pitam. Nedavno sam reinstalirao windowse i instalirao programe. Među ostalim i k lite codec pack, vob sub tj sve potrebno za gledat i uskladivat filmove. Al sad kad pokrenem film u SW onda su titlovi prikazani duplo. Kazem to je samo u SW a ne kad ga pokrenem za gledanje.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 13:18 |
|
1. Probaj da promeniš naziv prevoda, tipa, mika, pera, laza... svejedno. Da li onda možeš da pustiš film? Prevod "prevuci" ručno.
2. U tray bar-u imaš zelenu ikonicu/strelicu. Otvori to i pod i pod General imaš opciju LOADING. Tu stavi "DO NOT LOAD". |
|
|
|
![]() |
|
Saku
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 18:21 |
|
Hm, vjerojatno ima tu nesto oko postavki al nikako skuzit.
Sad sam u vob sub pod general stavio DO NOT LOAD kako si rekao i sada kad otvorim taj film i bilo koji drugi sa prevodom u SW nemam duple titlove i sve se cini ok, al kad ga idem gledat u playeru nema titlova ni na tom filmu ni na bilo kojem drugom. Kad vratim na LOADED when neaded opet dupli titlovi u SW i svi filmovi opet rade na playeru osim tog jednog kojeg uopće ne mogu pokrenut.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 21:50 |
|
Pokušaj da ffdshow postaviš da pušta titlove a isključi VobSub.On ti je potreban najviše kod lepljenja titlova, inače nije neophodan.ffdshow takođe imaš u K-Lite, odeš na njegova podešavanja i dodaš puštanje titlova.Pokušaj i deinstalaciju VobSub-a koji ti instalira K-Lite, zatim skini VobSub 2.23, pa njega zasebno instaliraj, možda i to reši problem (ako ga ne nađeš - javi, postaviću ga na rapid).Imao sam i ja skoro problem da nikako nije hteo jedan film u SW da mi pusti.Na kraju sam u VDub-u odsekao početak filma (početak špice, nekih 20 sec) i sve je bilo ok (nešto u vezi tona, ne sećam se baš tačno).
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |