Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl okrece sliku naopako
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl okrece sliku naopako

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
magneto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj magneto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl okrece sliku naopako
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:08
nadam se da sam pogodio foum za ovu temu...
naime...radi se o sledecem...serija u divx formatu radi normalno...ali cim pored nje stavim titl...slika se okrene naopako.
zna li iko o cemu se tu radi?
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:20
Kako pored nje staviš titl???
Na vrh
magneto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj magneto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:29

u folder stavim seriju...jednu epizodu neke serije...i sad, u taj isti folder kad stavim i titl za tu epizodu..slika se okrene naopako...cim izbrisem titl..slika je normalna

Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:34
Okreni i ti monitor, i problem resen. LOL
...rot and assimilate...
Na vrh
magneto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj magneto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:38
ma probao sam...
onda su mi slova naopako..
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:41
A, znaci slova se ne okrecu...vezbaj citanje naopacke...razvijas vijuge. smile70
...rot and assimilate...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:46
Originalno postovano od strane magneto magneto piše:

u folder stavim seriju...jednu epizodu neke serije...i sad, u taj isti folder kad stavim i titl za tu epizodu..slika se okrene naopako...cim izbrisem titl..slika je normalna

koji player? obrisi kodeke, instaliraj novi klite codec pack... svasta, cudno,  ovo jos nisam cuo do sad...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:49
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Originalno postovano od strane magneto magneto piše:

koji player? obrisi kodeke, instaliraj novi klite codec pack... svasta, cudno,  ovo jos nisam cuo do sad...

yebote, zona sumraka...   

btw. ne spamajte ovdje...samo prijedlozi dopušteni...

Ažurirao bubba ho-tep - 06.Studeni/Nov.2008 u 19:50
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 19:59
Izvinjavam se na onome sto je bilo shvaceno kao spam, a ustvari je bio vrlo ozbiljan predlog. LOL Salim se, necu vise. :)
...rot and assimilate...
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 20:30
Ja sam imao takav problem, a evo i zašto.
Imao sam 2 programa za puštanje prevoda - istovremeno, i onda mi se to dešavalo.
Ako se dobro sećam to je bio FFDSHOW i VOBSUB ( ili GX400 - mislim da se tako zove )
I čim sam isključio jedan od njih sve je bilo normalno
Pogledaj, kada pokreneš film da li ti se MOŽDA pojavljuju 2 prpgrama za prevode.
Mislim da nije dovoljno samo da u jednom od njih uradiš subtitle off
nego moraš da uradiš uninstal jednog od ta 2 programa...

Ažurirao dcizmas - 06.Studeni/Nov.2008 u 20:38
Pozdrav svima...
Na vrh
magneto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj magneto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 02:11
e..ljudi..nasao sam resenje..a evo i odgovora ako neko ima slican problem...
instalirajte najnoviji klite kodec pac...
a video sam i da je neko i dao taj predlog..hvala.
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 08:49
Da, to ti je mogao svako reći, ali ti i dalje ne znaš u čemu je bio tvoj problem...
a šta ako ti se to ponovo dogodi, opet ćeš postavljati isto pitanje...
Trebalo bi ipak saznati zbog čega se to događalo... tako se bar neštp nauči...

Pozdrav svima...
Na vrh
magneto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj magneto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 21:51
mozda si u pravu sto se tice uzroka...
imam ja vise programa koji su vezani za titl..
i svi do jednog mi trebaju...imam subrip za sinhronizaciju...imam dvdlabpro za titlovanje dvd-a...imam i neke konvertore koji uz pomoc klite codeca odmah povlace i titl prilikom konvertovanja...i nista ja tu nemogu da brisem..sve mi treba...
i zato mi odgovara ovo resenje da se instalira najnoviji klite kodek...i onda sve radi kako treba...
a ako se ponovi...a ovo se desilo nakon reinstalacije windowsa...ka dsledeci put einstaliram komp..lepo instaliram ovaj kodek koji sam sad instalirao..i resen problem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.