Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tiszta szívvel Aka Kills on Wheels (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tiszta szívvel Aka Kills on Wheels (2016)

Tiszta szívvel

Tiszta szívvel (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

103 min

Režija:

Attila Till

Scenarij:

Attila Till

Glavne uloge:

Zoltán Mucsi
  >  Rupaszov's cellmate
Szabolcs Thuróczy
  >  Rupaszov
Dusán Vitanovics
  >  Rados
Lídia Danis
  >  Évi
Mónika Balsai
  >  Zita
Ádám Fekete
  >  Barba Papa
Björn Freiberg
  >  Dr. Björn
Zoltán Fenyvesi
  >  Zolika
Gödeny György
  >  Bodyguard (as György Gödény)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tiszta szívvel Aka Kills on Wheels (2016)
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2018 u 19:38
Prijevod je uradio zorduki 👍
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 13:49
Odlican film
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 15:40
Čudno... Dosad je tvoj "odličan film" bio sinonim za "razvučena drama" pa kad to napišeš ja odmah znam da ga trebam preskočiti.

Mislim... Ne bih htio propustiti film samo zato jer si ti napisao "odličan film" bez ikakvog objašnjenja zašto, a gdje sam se prethodno previše puta uvjerio da tvoj "odličan film" znači da će mi izazvati izliv krvi u mozak iili tumor na oku. Različit ukus.

Ali gore piše: komedija, akcija.
Uz to, prema opisu, ne čini se da je ikakav proliv u pitanju.
Da nisi možda krivo napisao? Ili su titlovi.com odoka i ne provjeravajući nabrojili žanrove, ne bi bio prvi put...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 16:05
Film je odlican. PREPORUCUJEM. Inace komentar ostavim kad odgledam film a ne da se javim kao ''padobranac'' da iznesem misljenje za nesto sto nisam gledao
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 17:13
Ne vjerujem da sam pitao kad ostavljaš komentar...
Evo da ponovno pažljivo pročitam svoj post za svaki slučaj. Ne, nisam.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2020 u 14:55
Nije mi jasno ostavljanje komentara za film ili seriju ako neko nije ni odgledao
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2020 u 15:04
Moj prvi post misliš?
Gdje je tu komentar na seriju ili film? Komentar je bio na tvoj komentar.
Točnije, bila je to kritika tvog komentara.

Uostalom, mogao si to i sam zaključiti, vidio si u stotinama drugih tema kako izgleda moj komentar na seriju ili film.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2020 u 20:53
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Nije mi jasno ostavljanje komentara za film ili seriju ako neko nije ni odgledao

EPIC FAIL
pupu

nitko na sajtu ne radi to više od postavljaca komentaraLOL
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2020 u 22:20
Da se ja ubacim u diskusiju sa molbom članovima da svoje komentare usmere ka filmovima ili serijama kojima je tema posvećena, a da se suzdrže od komentarisanja drugih članova, da ne bi džaba traćili vreme na pisanje takvih komentara, a i da bismo mi mogli da trošimo vreme na nešto pametnije od brisanja dotičnih.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2024 u 18:27
Da ne duzim, zanimljiv mi je i dobrar film. U najmanju ruku ideja, glumci su izneli dobro, jednu stvar su mogli da umanje,, tj. kreativnije , ovako mi je bez veze, a opet ima fin kraj. U svakom slucaju je neobican, da jeste drama, ali dobra, pa  i nije komedija ,  komika ona mora biti prilagodjena, meni licno fino dozirana  i taman da vam izmami smesak, a  sa akcijom da daje tu neku neobicnost . Hvala za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Sijecanj/Jan.2024 u 18:35
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2024 u 23:35
Meni je taj kraj uljepšao film. Clap
Definitivno je drama i to fantazijska, autor je mogao umjesto akcije i crnjaka ovo odraditi kao ljubić, ali ja to onda ne bih pogledao, a ovako mi je drago da jesam.
A film je zapravo o određenim umjetnicima i njihovom doživljavanju svijeta, pa makar to bile osobe s invaliditetom.

Mastwočuša za ljubitelje stripova, posebno one koji bi ih htjeli početi crtati.
Ne, nisam pogriješio film.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.